Na humanitarnom koncertu CICA i prijatelja prikupljeno oko 56.480,00 kn!

U prepunoj Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica tražilo se mjesto više. Kako doznajemo, tražilo se koje mjesto više, no sve je teklo prema planu. Na koncertu je prikupljeno preko 56.480,00 kn.

Humanitarnim koncertom 7. listopada 2019. god. Cure Iz CEntra – CICE i prijatelji u Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica obilježili su 11. rođendan.
Uz naše CICE nastupili su prijatelji Ivica Pepelko, Rajko Suhodolčan, Kavaliri, TS Zgubidani, Učiteljice i Begini.

Organizator koncerta Udruga Latice & Cure Iz CEntra prihod od prodaje ulaznica raspodijelio je udrugama za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama s područja Koprivničko-križevačke županije – Udruga Maslačak Križevci, Udruga Mali Princ Đurđevac i „Latice“ iz Koprivnice.

Koncert su podržali gradovi Koprivnica, Križevci i Đurđevac te Koprivničko – križevačka županija.

Ispred Koprivničko križevačke županije posjetiteljima se obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić, ispred Grad Koprivnica zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec i u ime Grada Križevaca obratio se zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović. Koncertu je bio nazočan i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Grada Koprivnice Dario Jembrek, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić.

“Zahvaljujemo se domaćinu gradu Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu kao i Koprivničko – križevačkoj županiji na podršci koju nam dajete u kontinuitetu.
Zahvaljujemo se svim sponzorima što ste pomogli oko ostvarenja ovog prekrasnog događaja.
Zahvaljujemo se svim medijima koji su uvijek s nama kad nam je najpotrebnije.
Hvala Cicama na inicijativi i velikoj pomoći oko organizacije, hvala vašim prijateljima muzičarima na odazivu”- izjava je organizatora ovog humanitarnog koncerta.

Izvor i foto: Udruga “Latice” Koprivnica