Dario Gašparić iz Svetog Petra Čvrsteca napokon pronašao ljubav svog života – ”Bit ću najsretniji ako se uda za mene!”

Dario Gašparić vrijedan je momak iz Svetog Petra Čvrsteca o kojem smo već pisali ovdje. Neki su ga možda vidjeli u emisiji Ljubav je na selu gdje se prijavio 2018. godine u nadi da nađe ljubav, no to nije bila njegova ulaznica za pronalazak djevojke koja će mu zarobiti srce. Iako nije našao djevojku u emisiji Dario ju je nedavno našao sam, no emisija mu je dakako pomogla pošto mu je sadašnja djevojka odlučila poslati poruku nakon što ga je vidjela na malim ekranima. Porazgovarali smo s Darijem o njegovoj novoj ljubavi, Bjelovarčanki Ani Pahl i planovima za budućnost, a razgovor donosimo u nastavku.

Kako si se odlučio prijaviti na emisiju Ljubav je na selu?
U Ljubav na selu sam se prijavio najviše na nagovor brata koji me stalno zezao da se prijavim i na kraju me je on i prijavio i tako se ja upustio u to meni sasvim nepoznato iskustvo.

Koliko je trajala potraga za sadašnjom djevojkom?
Pa potraga za sadašnjom curom je trajala sve do sad dok je nisam napokon pronašao i mogu samo reći da je vrijedilo svake sekunde tog čekanja i traganja jer sam napokon pronašao ono što sam oduvijek i zamišljao i želio.

Kako ste se upoznali?
Ona je mene dodala na ‘fejsu’ i za par dana ona se meni javila tako da je komentirala nešto na moj ‘story’ na ‘fejsu’ i tak smo mi krenuli malo u razgovor preko poruka. Dopisivali smo se tu noć do skoro 2 sata i onda je ona tu istu večer spomenula da bi mogli otić na kavu. Ja sam naravno pristao jer ono, ništa me ne košta da odem sa curom na kavu da se upoznamo, ne očekivajuči ništa. I tako se mi dogovorili za par dana za kavu, otišli na nju i jednostavno od tog dana se moj život promjenio za 100 posto. Moram priznat da se jednostavno dogodila ljubav na prvi pogled, barem s moje strane, ali mislim da malo i sa njezine. I na kraju od svega toga gdje se ja ni najmanje nisam nadao niti očekivao išta, se ispostavilo da je ta cura zapravo sve ono što sam ja ikad zamišljao i želio. Svemu čemu sam se nadao i kakvu curu sam si zamišljao to sam sve pronašao u njoj. Ona je jedna predobra, predivna i prelijepa osoba. Jednom riječju za mene savršena.

Koliko već traje vaša veza?
Zajedno smo kratko, tek 2 mjeseca.

Kakvi su vam planovi za budućnost?
Iako smo zapravo kratko zajedno, ja naravno već razmišljam o svemu. Ona ne želi žuriti, ali ja se iskreno nadam da će uskoro doći k meni i da zajedno uživamo i sretni gradimo zajednički život. Da budem iskren, ja nikad u životu nisam bio toliko siguran u nešto kao što sam u ovo i nju.

Kakve su reakcije okoline?
Zapravo mislim da su moji sretniji valjda više od mene. Bilo je puno ispitivanja, doslovno nisam imao sekunde mira, a bome ni sad još nemam. Svi moji pajdaši su jako sretni zbog mene jer oni su svi isto bili u iščekivanju i koliko su ludi pokazuje to da već i svadbu pripremaju. Ukratko ja sam postao jedan jako, jako, jako sretan čovjek, a ako se uda za mene bit ću najsretniji na svijetu.

Fotografije ustupio Dario Gašparić.
hs/radiokrizevci.hr