Križevčanin Luka Črneli objavio prvu pjesmu i poručuje: ”Ovo je tek početak!”

Nakon što smo već ovdje pisali o Luki, smatrali smo da je vrijeme da ga opet kontaktiramo i priupitamo što ima novoga u njegovom životu. Luka je prošli tjedan sudjelovao na Reboot Infogameru, jednom od najvećih gaming sajmova u Europi. Pozvan je kao influencer i kao komentator igrice Hearthstone gdje je pritom uživao, družio se i slikao.

O samom događaju Luka je rekao sljedeće: ”Veći dio sajma su štandovi izlagača gdje se svakakve igrice mogu probati i igrati, dok je vikend bio rezerviran za A1 Adria Ligu gdje su se najbolji igrači i timovi natjecali u 4 različite igrice kroz 3 dana. Ovo je za mene bio prvi event gdje sam pozvan kao youtuber, i moram reći da sam oduševljen organizacijom, publikom, ostalim youtuberima. Bilo mi je odlično, 6 dana igranja i uživanja. Za mene je to definitivno jedno od najljepših iskustava u životu.”

Luka je prošlu subotu na platformi YouTube objavio svoju prvu pjesmu ”Nisi bolji” koja je u samo 4 dana dobila više od 74 000 pregleda.

”Pošto je igrica Brawl stars koju igram trenutno u treningu htio sam iskoristiti priliku i izbaciti pjesmu vezanu za igricu. Ideja je bila da pjesma bude malo bezobrazna, ali da igračima daje motivaciju da postanu bolji od ostalih. Cijeli proces snimanja pjesme trajao je 2 tjedna s tim da je tekst već bio spreman. Od osmišljavanja scena za spot, do samog snimanja spota, pa snimanja u studiju, montiranja i ostalih stvari. Ovo ne bi bilo moguće bez mojih sponzora Good Game i D3 studio kojima se još jednom zahvaljujem!
Tekst sam pisao sam, pozadinsku muziku sam kupio od jednog britanskog DJ-a. Kamerom me snimao prijatelj iz djetinjstva Renato Hudinec, snimali smo u studiju D3 studio Zagreb gdje mi je mentor Davor Devčić jako puno pomogao. Na kraju, montažu je odradio po meni jedan od najboljih mladih editora na Balkanu, Vuk Nedeljković debbug. Cijeli spot je sniman u Križevcima, jedan dio na šetalištu, jedan dio na umjetnoj travi na igralištu, jedan dio u mojoj sobi, a najveći dio u hali. Kao što sam spomenuo, ideja je da “nabrije” igrače i probudi u njima želju da budu bolji od ostalih. Nije upućena nikome direktno, iako su mnogi mislili da možda je. Kako vidim da su komentari jako pozitivni, razmišljam o tome da u budućnosti izbacim još koju pjesmu.” – rekao je Luka.

O daljnjim planovima Luka je kazao sljedeće: ”Sad kad se malo slegnu dojmovi s reboota i pjesme, plan je krenuti sa svakodnevnim videima i live streamovima i maksimalno se angažirati oko YouTube kanala. Sudjelujemo na svakakvim online turnirima koji su u toku, tako da gaminga u idućih nekoliko mjeseci neće nedostajati. Pošto me jedan dečko skinuo s trona Balkana po broju trofeja u igrici Brawl Stars, vrijeme je da to vratim!”

hs/radiokrizevci.hr
Fotografije ustupio Luka Črneli.