Najbolja godina ikad za NK “Tehničar” iz Cvetkovca

U utakmici 13.kola 3.HNL “Sjever” u Cvetkovcu je prošlog tjedna domaći “Tehničar” sa 8-0 svladao “Podravinu”. Ekipa iz mjesta koja ima dvjesto stanovnika, jednog električara i jedan kafić očitala je lekciju sastavu iz Grada koji ima nešto više od stotinjak tvrtki. Bio je to tmuran dan za povijest ludbreškog sporta, no dobar dan za Cvetkovec! 

Tehničar je odigrao i četvrtu domaću utakmicu u Cvetkovcu zaredom. U goste je stigao Podravac iz Virja, no obzirom na to da su Cvetkovčani poraženi u Virju na početku prvenstva, motiva igračima nije nedostajalo, te su pobijedili s rezultatom 10:0.

Ovo je bila općenito do sada najuspješnija godina ikad za NK “Tehničar” iz Cvetkovca. Samim ulaskom u Treću HNL Sjever postignut je najveći uspjeh kluba u povijesti, a šlag na tortu je osvojeno treće mjesto nakon prvog dijela sezone. Tim povodom u petak, 29. studenog, s početkom u 17 sati u društvenom domu u Cvetkovcu održat će se završna klupska fešta. Dobro su došli svi igrači, članovi uprave i kluba, navijači i sponzori. 

Takav uspjeh i valja primjereno proslaviti! 

šv/radiokrizevci.hr

Foto: Tehničar Cvetkovec