Raspjevani zapalimo prvu adventsku svijeću u Križevcima!

Klizalište, koncerti, dječji program i bogata ugostiteljska ponuda čekaju vas na ovogodišnjem trećem izdanju Adventa u Križevcima.
Za nešto manje od dva tjedna prvi će klizači izaći na led križevačkog klizališta. U odnosu na prošlu godinu klizalište će biti povećano i stoga se očekuje da će ostvareni rezultat biti još bolji.


Prošle godine kroz školu klizanja je prošlo mnoštvo osnovnoškolaca i srednjoškolaca te predškolaca, a to ćemo imati i ove godine.
Osim toga klizalište je sastavni dio križevačkog Adventa koji će mu dati dodatnu draž i ove godine biti malo drugačiji, manje komercijaliziran, pa će biti puno razloga za obiteljski posjet Križevcima iz drugih županija.

Klizalište bi trebalo raditi do 12. siječnja iduće godine. Posjetitelji će moći uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi, prigodnoj prodaji, programu za djecu i glazbenim nastupima na Strossmayerovom trgu.


Adventski vijenac inače simbolizira nadu i mir, a prema drugim tradicijama svijeće simboliziraju nadu, ljubav i radost.
Tako će ove nedjelje 1. prosinca 2019. godine u 16.30 sati na Trgu Antuna Nemčića u Križevcima zasvijetliti prva svijeća uz blagdanske napjeve KUD-a Prigorje i njihovih gostiju. Svi ste pozvani!

Foto: Grad Križevci