Aso ponos debitirao s devet golova, Pimont upisao dvije važne pobjede i zasjeo na prvo mjesto E skupine.

Tresle su se Križevačke tribine večeras…
Pogledajte bogatu fotogaleriju, te pronađite raspored za petak 20.12.2019

18:00 NK LIPA – NK STARIGRAD (ŽK skupina J) 3:3

Utakmicu sedme večeri na križevačkom parketu otvorili su Lipa i Starigrad. Prvi bodovi u J skupini Županijskog kupa 

neophodni su za obje momčadi.  Zabio je Starigrad već u 4. minuti (Igor Sedlanić), pa zatim u 8. (Leon Bogatirov) za 2:0.

Do kraja prvog dijela se momčad Lipe sabrala te su zabili pogodak u zadnjim sekundama. Zatim u drugoj minuti drugog dijela Mislav Štrkalj trese mrežu Starigrada za 2:2. Trajalo je samo minutu veselje domaćih. Tomislav Šaško pogađa za 3:2 i vodstvo Starigrada. Na oduševljenje publike, Dario Koporonić u 20. minuti zabija za ekipu iz Hlebina te vrijedan bod. O

18:35 ASO PONOS – LAVOVI PONORA (skupina B 6:0)

Aso Ponos iz Krapine svoju prvu utakmicu skupine B igra protiv Lavova Ponora iz Dugog Sela. Vidjelo se od prve minute da Krapinčani dirigiraju na križevačkom parketu. Poveo je Aso ponos pogotkom Patrika Pasaričeka u 4. minuti. Zatim Siniša Antonić u 14. posprema loptu u mrežu gostiju za 2:0 na poluvremenu. Utrpali su momci iz Krapine još četiri komada Lavovima Ponora iz Dugog Sela, te tako otvorili turnir na najbolji mogući način. 

19:10 KLIKAJ.HR CB LAVERNA – NK HRVATSKI BOJOVNIK (skupina E) 5:1

Koprivnički Klikaj.hr je u E skupini za sada bio bez bodova, kao i ekipa Bojovnika iz Mokrica Miholečkih. Poveli su gosti već u 3. minuti nakon akcije iz koje Dario Vranetić trese mrežu Koprivničanaca. Publika je pljeskom ispratila vodstvo Bojovnika, međutim veselje nije dugo trajalo. Pet minuta se čekalo da domaćini “kliknu”. U 8. zabija Ante Aralica, pa zatim u 10. minuti Filip Ukalović za preokret i vodstvo CB Laverne. Branili su se dečki iz Mokrica u drugom dijelu, međutim gostujuća mreža se tresla još tri puta (Ante Aralica 23., Filip Hruška 24., Ivan Obšivač 29.)

19:45 ASO PONOS -KARDAN SPOJ (skupina B 3:0)

Aso Ponos u drugoj utakmici večeras traži bodove protiv Kardan spoja iz Preseke.  Igralo se napadački s obje strane međutim obrana gostiju popušta u 11. minuti kada Zoran Lukavečki pogađa za vodstvo Krapinčana. Nošeni pogotkom prednosti domaćini su dominirali kao da nemaju prethodnu utakmicu u nogama. Zabili su do kraja još dva gola Kardan Spoju te tako zasjeli na vodeću poziciju bez primljenog gola. 

20:20 PIMONT – KLIKAJ.HR CB LAVERNA (skupina E) 3:2

Neporaženi Pimont traži priključak za prvo mjesto protiv Koprivničanaca. Utakmica večeri na papiru pretvorila se u pravi okršaj na parketu. Igralo se čvrsto i napadački. Obje su momčadi koncentrirano branile svoju mrežu. Potegnuo je najbolji igrač prošlogodišnjeg turnira, Kristijan Lovrić u 15. minuti, te prekrasnim golom doveo Pimont do vodstva prije predaha. U 17., nakon krasne akcije Pimonta Ćiril Guja posprema u mrežu Koprivničanaca za naizgled nedostižnih 2:0.  Trebala je samo minuta da Ante Aralica iznenadi obranu Pimonta pogotkom. Kao i ranije večeras, Klikaj.hr je “kliknuo” ponovno i to u 22. kada se na oduševljenje sveprisutne publike Filip Ukalović odluči opaliti po golu zagrepčana. Nisu se ni snašli momci Pimonta, a već je bilo 2:2. Igralo se tako do zadnje minute, a tada snove Koprivničanaca ruši Marko Grdić koji u zadnjim sekundama utakmice zabija za pobjedu Pimonta i važna tri boda. 

20:55 NK HRVATSKI BOJOVNIK – PIMONT (skupina E) 2:9

Zadnju utakmicu večeri odigrali su Pimont i Hrvatski Bojovnik. Iako su upravo završili tešku utakmicu, zagrepčani su pokazali da imaju snage za još. Utrpali su tri gola već u prvom dijelu utakmice, te tako pokazali ekipi iz Mokrica Miholečkih da ovdje nemaju što tražiti. 

Raspored za petak 20.12.2019.

18:00 OŠTREK GRADNJA@HUDEK TRGOTRANS – ROBIN MARKET 0-24 (skupina C) 

18:35 CB REPLAY – MARIN PROMET (skupina J) 

19:10 MNK CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ – OŠTREK GRADNJA@HUDEK TRGOTRANS (skupina C) 

19:45 CB MARTIN – MARIN PROMET (skupina J) 

20:20 MNK CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ – VODOSKOK (skupina C) 

20:55 CB MARTIN – PROPS STORE DONPROGRAM (skupina J)

ds/radiokrizevci.hr