Božićno darivanje Servisa Košić- dobitnica Kärcherovog usisavača u programu Radija Križevci

Ostanite uz program Radija Križevci i možda baš vi sljedećeg ponedjeljka postanete ponosni vlasnik ili ponosna vlasnica Kärcherovog usisavača Servisa Košić iz Križevaca.

Tijekom niza godina Kärcher je postao sinonim za čistoću, od unutarnjih do vanjskih prostora. Ti žuti strojevi prodaju se diljem svijeta i poznati su po svojoj nevjerojatnoj kvaliteti i izdržljivosti. A sve ih možete pronaći u Servisu Košić u Križevcima. Pokrivaju gotovo sve vezano uz čišćenje od usisavača, parnih čistača, perača podova, visokotlačnih perača, do strojeva za čišćenje ulice, pranje prozora i zidova, autopraonica. Bezbrojni hoteli, servisi za čišćenje, autopraonice, poljoprivredna gospodarstva i privatni korisnici zadovoljno koriste ove strojeve već dugi niz godina. Unazad dvije godine Kärcher je promijenio boje i od sada je profesionalni program sivo-crne boje, dok je hobi program ostao u prepoznatljivoj žutoj boji.
Ako Karcherove strojeve po nečemu prepoznajemo, to je onda po žutoj boji i kvaliteti. Servis Košić trenutno ima otvorena čak četiri Kärcher centra, a nalaze se u Splitu, Zadru, Zagrebu i u Križevcima, u Bjelovarskoj ulici broj 7.
Trenutno traje i velika Božićna akcija u Servisu Košić na širok asortiman proizvoda do -30% koju je preporučio čak i Jasmin Stavros!
Akcija traje do 15.01.2020. ili do isteka zaliha, stoga požurite po svoje uređaje!

Kärcher se svojom kvalitetom dokazao i dokazuje već 80 godina (firma Kärcher je osnovana davne 1935.), ima veliku prodajnu mrežu, fantastičnu logistiku i dobavu rezervnih dijelova. Nadalje omjer cijene i kvalitete je nenadmašan, a dostupni su dijelovi za strojeve stare i više od 20 godina. Malo veća cijena stroja od konkurencije višestruko se opravda kroz korištenje stroja, kraćim servisnim intervalima i znatno većom kvalitetom.
Servis Košić iz Križevaca protekle subote i ponedjeljka je u programu Radija Križevci u emisiji „Tko pjeva, zlo ne misli“ poklanjao Kärcherov usisavač jednom slušatelju ili slušateljici!
Sretna dobitnica ovotjednog darivanja je Milica Širjan, a ove subote i sljedećeg ponedjeljka tražimo još jednu osobu koju će Servis Košić razveseliti za nadolazeće blagdane! Ostanite uz program Radija Križevci i možda baš vi sljedećeg ponedjeljka postanete ponosni vlasnik ili ponosna vlasnica Kärcherovog usisavača Servisa Košić iz Križevaca.

Dobitnica usisavač može preuzeti u križevačkom restoranu Klara, u petak 20. prosinca u 18 sati!

šv/radiokrizevci.hr