Degordian najbolji poslodavac u Hrvatskoj

Kao grupa dosad su osvojili čak osam takvih nagrada.

Portal MojPosao i ove godine dodijelio je nagradu za najboljeg poslodavca, prenosimo s telegram.hr.

Jedna od vodećih digitalnih agencija u regiji, zagrebački Degordian koji su kao studenti FER-a pokrenuli Tomislav Grubišić i Daniel Ackermann, peti put je osvojila nagradu za najboljeg poslodavca. Nagrada za najboljeg poslodavca dodjeljuje se u organizaciji portala MojPosao, a sudjeluju svi zaposlenici kompanija, koji anonimno ocjenjuju svoje zadovoljstvo radom u tvrtki.

Stvar postaje još impresivnija kada se uračunaju i nagrade na razini grupe sastavljene od Degordiana, Mediatoolkita i Bornfighta, budući da se tada broj nagrada penje na osam. Kako Ackermann ističe na svojem Facebook profilu, oni su grupa s najviše ovih nagrada u povijesti Hrvatske. Ovo priznanje ističu kao posebno važno jer predstavlja direktnu potvrdu zaposlenika da su zadovoljni tvrtkom u kojoj rade.

“Jako smo sretni i ponosni što smo još jednom primili ovu nagradu. Puno se truda, vremena i ideja ulaže svakodnevno da bi Degordian bio što bolji poslodavac i mjesto za rad. Potičemo kulturu suradnje, otvorenosti, komunikacije, znanja, kvalitete i u svemu tome i zajedništva. Mislim da je ova nagrada velika potvrda i motivacija za dalje”, rekla je voditeljica odjela za ljudske potencijale u zagrebačkom uredu, Petra Murgić.

DEGORDIAN JE STVORIO DVIJE SESTRINSKE FIRME

Kako su svojednobno ispričali u velikom intervjuu za Telegram, Ackerman i Grubišić u poslovni su pothvat krenuli prije deset godina, kada su bili klinci u ranim dvadesetima i studenti FER-a. Sadašnji Degordian su počeli graditi iz Ackermannovog dnevnog boravka, koji je uskoro postao pretijesan sa sve zaposlenike koji su se priključili kompaniji.

Degordian danas ima urede na tri lokacije, po jedan u Zagrebu, Beogradu i Mostaru. S vremenom su se iz Degordiana stvorile dvije sestrinske tvrtke. MediaToolkit, alat za praćenje relevantnih spominjanja ključnih riječi na webu i društvenim medijima u stvarnom vremenu nastao je 2014. godine. Druga kompanija, Bornfight, koja nije klasični developerski studio, niti digitalna agencija, nastala je u rujnu 2018. godine. (telegram.hr, fb degordian)