Dobermanni “zagrizli” od početka, NK Tomislav Radnik preokrenuo utakmicu

Gledali smo večer preokreta i lijepih akcija.
Pronađite bogatu fotogaleriju, te raspored za subotu 28.12.2019


NK VIKTORIJA – NK BAN JELAČIĆ (ŽK skupina E) 1:1

U posljednjoj utakmici ŽK E skupine, NK Viktorija iz Vojakovca tražila je pobjedu i prvo mjesto skupine protiv momčadi NK Ban Jelačić iz Banova.  Krenuli su domaćini ozbiljnije, pa tako u 8. minuti Davor Cigler trese mrežu gostiju za vodstvo 1:0. Imali su Vojakovčani sve u rukama, držali su utakmicu pod kontrolom. Samo dvije minute prije kraja gosti su spojili napad u kojem Goran Trošić pogađa za 1:1. Značilo je to da dečki iz Banova ostaju vodeći u skupini, dok Vojakovčani ispadaju iz borbe za glavnu nagradu. 

CB DOBERMANN – V-GRADNJA (skupina H) 3:0

Tražeći bodove, prvu utakmicu u H skupini otvorili su dobro poznati CB DOBERMANN iz Zagreba i V-GRADNJA iz Novog Marofa. Ušli su Zagrepčani čvrsto u utakmicu, vidjelo se odmah da su željni pobjede. Igralo se napadački do 14. minute kada za Dobermanne pogađa Ivan Perković. Bila je 4. minuta drugog dijela kada je Nikola Grgić pospremio loptu u mrežu gostiju za 2:0. Zabili su domaći još jednom do kraja i mirno priveli utakmicu kraju. 

19:10 NK TOMISLAV RADNIK – NK SKOK (ŽK skupina D) 4:2

Borbu večeri mogli smo vidjeti u D skupini Županijskoga kupa. Na parket su istrčali dečki NK Tomislav radnika iz Svetog Ivana Žabna i NK Skok – Skucani. Poveli su gosti već u 2. minuti preko pogotka Hrvoja Lončara. Pokušavali su domaći sve do 17. kada Dejan Kusobrak načinje mrežu gostiju za 1:1. Publika je bila na nogama. Samo četiri minute su prošle od prvog gola domaćih, kada je Željko Dubravec pogodio za vodstvo. Dramatike nije falilo, pa tako već u 22. gosti dolaze do izjednačenja preko pogotka Tomislava Kolića. U neizvjesnoj borbi, domaći uspijevaju stvoriti akciju za drugo vodstvo u 26. minuti.  Popraćen pljeskom, Dario Mesar posprema loptu u mrežu NK Skoka. Potvrdio je pobjedu Tomislav radnika u 30. Kusobrak, drugim golom. Domaćini se sada nalaze na drugom mjestu skupine. 

CB DOBERMANN – ZABA (skupina H) 7:0

Dobermani su ponovno istrčali na križevački parket, međutim ovaj put protiv ekipe Zaba iz Zagreba. Krenuli su Dobermanni opet jako. Tresla se mreža gostiju već u 7. minuti kada pogađa Teo Turk. Utrpali su domaći još tri komada do kraja prvog dijela. Padali su golovi i u drugom poluvremenu, ali ponovno su domaći trpali. Zabili su još tri puta do kraja utakmice i tako pokazali da zaslužuju prvo mjesto skupine H. 

NK GRANIČAR – NK GORNJA RIJEKA (ŽK skupina C) 1:4

Prve bodove u skupini C Županijskoga kupa tražili su dečki iz Gornje Rijeke i NK Graničar  iz Legrada. Htjeli su domaći više. Zabio je tako Antonio Međurečan u 10. minuti za NK Graničar. Izgledalo je sve bajno za domaće sve do 21. minute kada za izjednačenje pogađa Slaven Orak. Samo tri minute kasnije, gosti su spremili lijepu akciju koju ponovno okrunjuje Slaven Orak, koji dovodi goste u vodstvo. Snove domaćina je srušio Lovro Zidarić u 26. minuti, pogotkom za 3:1. Raspala se igra domaćina, a pao je i četvrti pogodak za Gornju Rijeku. 

ZABA – PEGI TEAM (skupina H)  0:2

U zadnjoj utakmici večeri sastali su se večerašnji debitanti: Zaba iz Zagreba i Pegi team iz Varaždinskih toplica. Čekali smo ovdje na pogodak čak 28 minuta, a tada za goste zabija Denis Bartolec. Za potvrdu pobjede Pegi team-a pogađa Tom Koščak u zadnjoj minuti susreta.

Raspored za subotu 28.12.2019.

17:30 PEGI TEAM – CB DOBERMAN (skupina H)

18:00 HERS – AUTOPRIJEVOZNIK BLAŽEVIĆ & MATAN PROMET (skupina D)

18:40 V–GRADNJA – PEGI TEAM (skupina H)

19:25 123 DESIGN / CALYPSO & PRIJATELJI – HERS (skupina D)

20:00 ZABA – V-GRADNJA (skupina H)

20:35 123 DESIGN / CALYPSO & PRIJATELJI – CB VRABAC (skupina D)

21:10 NK ČVRSTEC – NK PRIGORJE (SPO) (ŽK osmina finala)

ds/radiokrizevci.hr