Momčad Marca Slavečkog izvrsno otvorila skupinu – tresli su mreže čak sedam puta

Prigorje iz Orehovca nastavlja u četvrtine finala.
Pronađite raspored za nedjelju 29.12.2019

PEGI TEAM – CB DOBERMAN (skupina H) 1:2

U prvoj utakmici večeri snage su odmjerili jučerašnji debitanti Pegi team iz Varaždinskih Toplica i zagrebački Dobermanni. Krenuli su gosti kao i svaku utakmicu do sada, dirigirajući parketom. Čekalo se na pogodak do 17. minute, kada Nikola Grgić pogađa za vodstvo Dobermanna. Pokazali su domaći brzo da mogu pratiti tempo, a pokazuju to i pogotkom Mislava Sakača u 22. Samo nekoliko akcija kasnije, junak utakmice Grgić ponovno dovodi Zagrepčane u vodstvo. Tako Dobermanni ostaju neporaženi. 

HERS – AUTOPRIJEVOZNIK BLAŽEVIĆ & MATAN PROMET (skupina D) 2:5

Skupinu D otvorili su Hers iz Popovca i Zagrebački Autoprijevoznik Blažević & Matan promet. Debitirale su obje momčadi na križevačkom parketu, a bolje su se snašli gosti koji su u zadnjoj minuti prvog dijela postigli pogodak za vodstvo (Michael Blažević). Drugo su poluvrijeme obje ekipe ubacile u višu brzinu. Zabili su Zagrepčani u 17., 19., pa zatim ponovno samo minutu kasnije. Ubrzo su imali četiri pogotka prednosti, pa su se malo opustili do kraja. 

V–GRADNJA – PEGI TEAM (skupina H) 1:2

Priliku za drugo mjesto skupine dobili su V-Gradnja iz Novog Marofa i Pegi team iz Varaždinskih Toplica. Gosti pogađaju u 6. minuti (Mislav Sakač) nakon lijepe akcije. Pokazali su i dečki iz Marofa da žele bodove, pa tako Antuna Grozdeka. Tribine su dale pljesak podrške za trud. Varaždinci u 26. spajaju krasnu akciju i za potvrdu pobjede, Denis Bartolec trese mrežu domaćih. 

123 DESIGN / CALYPSO & PRIJATELJI – HERS (skupina D) 6:0

Momčad Marca Slavečkog debitirala je večeras u Križevcima protiv Hersa iz Popovca. Načeo je 123 Design goste pogotkom Emira Sipovića u 5. minuti. Zabili su do kraja prvog dijela dvaput domaći,a do kraja utakmice su dominirali na terenu. 

Nakon toga je došlo do promjene rasporeda. 

Na teren su istrčali NK ČVRSTEC I NK PRIGORJE. 

NK ČVRSTEC – NK PRIGORJE (SPO) (ŽK osmina finala) 0:3

Prvu utakmicu osmine finala Županijskoga kupa otvorili su domaći dečki iz Čvrsteca i Sv. Petra Orehovca. Pokazali su Orehovčani da žele više. Pogađa Ivica Nemčić u 7. za vodstvo Prigorja. Zabili su do kraja susreta još dva gola Čvrstecu i tako otišli u daljnji krug natjecanja. 

 ZABA – V-GRADNJA (skupina H)

Momčad Zaba se nije pojavila na parketu.  Tako su tri boda pripala V-Gradnji. 

123 DESIGN / CALYPSO & PRIJATELJI – CB VRABAC (skupina D)

Krenuli su domaći osigurati svoje mjesto u skupini. Pogodio je Dženan Celigija već u 6. minuti. Ostalo je tako do kraja unatoč mnogo prilika. Ostaje 123 Design na prvom mjestu skupine.

Raspored za nedjelju 29.12.2019.

17:30 NK BORAC – NK OSVIT (ŽK osmina finala)

18:05 AUTOPRIJEVOZNIK BLAŽEVIĆ & MATAN PROMET – 123 DESIGN / CALYPSO & PRIJATELJI (D skupina)

18:40 NK CORATIA – NK HRVATSKI BOJOVNIK (ŽK osmina finala)

19:25 CB VRABAC – AUTOPRIJEVOZNIK BLAŽEVIĆ & MATAN PROMET (D skupina)

20:00 NK RADNIK-KRIŽEVCI VETERANI – NK RAKOVEC (ŽK osmine finala)

20:35 HERS – CB VRABAC (D skupina)

21:10 NK LONJA – NK RADNIČKI KRIŽEVCI (ŽK osmina finala)

ds/radiokrizevci.hr