Nezavisni Maria Rajna i izbori – svaka čast!

Mnogi naši sugrađani pitali se se kako to da naša gradska vlast nije sudjelovala u ovim izborima.

Vrlo jednostavno, zato što su na vlast i došli kao neovisni. Tako se i dalje ponašaju. Nama kao njihovim građanima to bi trebalo biti na čast.

U nešto više od dvije godine koliko vode grad uspjeli su zadržati nezavisnost i neovisnost od drugih stranka i nisu kao mnogi prije i mnogi sada negdje drugdje da se ulizuju i nemoralno prodaju svoj karater. Jako je važno za svakog čovjeka održati riječ i poštenje, te tako pokazati karakter, a Rajnovi nezavisni su to upravo pokazali. Ovdje ne mislimo na koalicijske partnere, koji su ostali vjerni stranačkim idejama. Mislimo na ljude s Rajnove liste koji su dobili izbore u gradu.

To puno govori o njihovom poštenju, iako mladi nisu pali u iskušenje da se nekome ulizuju, tako su ostali dosljedni svojem nezavisnom opredjeljenju i ideji da vode grad dobro i pošteno, zato im svaka čast!

Nije lako ostati takav u džungli punoj ljigavih zvijeri, kao što kaže pjesma, svašta se rodi u mutnoj vodi, no oni su pokazali visoki moral. Nismo se možda  uvijek i prečesto slagali nekim njihovim potezima i odlukama, ali ovakav pošteni stav samo možemo pohvaliti. To vraća povjerenje birača. Zato poruka njima IZDRŽITE! (tik)