Pogledajte što naši Križevčani nose ove zime

Stigli su nam blagdani, vrijeme ljubavi, radosti, kićenja bora, postavljanja dekoracija, ispijanja kuhanog vina, klizanja, a time i hladno vrijeme. Hladno vrijeme samo po sebi donosi priliku za modno izražavanje, kombiniranje krpica, kaputa, kapa i raznih modnih dodataka.

U tome će vam pomoći novootvorena prodavaonica Alme.
Pa ako već niste, obavezno posjetite trgovinu koja se nalazi na trgu Svetog Florijana broj 15 gdje će vam ljubazno i uvijek nasmijano osoblje pomoći u odabiru odjeće da ovih blagdana napokon s oduševljenjem prošećete Adventom i iskažete svoju eleganciju i modnu osviještenost.

Iskoristite i posebnu pogodnost – besplatno skraćivanje za kupljeni proizvod u trgovini

Prodavaonica Alme nudi veliki izbor muške, ženske i dječje odjeće – bogati izbor muških, ženskih i dječjih trenirki, pidžama, majica, donjeg veša, čarapa te grudnjaka – lisca, komet i svitanje. Također u prodavaonici možete pronaći kvalitetan kućanski tekstil – jastuci, popluni, ručnici, kuhinjske krpe i još mnogo toga.

Svakako preporučujemo da posjetite trgovinu (nalazi se u sklopu Hotela Kalnik) i uvjerite se u kvalitetu usluga i cijena. Posjetite i njihovu Facebook stranicu Muškatljin Križevci.

Trenutno je aktualan popust od 20% na majice stopostotnog pamuka iz vlastite proizvodnje