PU KC-KŽ

Zabilježena su 22 kaznena djela, 11 prometnih nesreća, požar na građevinskom objektu i dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira.

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježena su 22 kaznena djela, od kojih četiri kaznena djela općeg kriminaliteta, četiri kaznena djela organiziranog kriminaliteta, četiri kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije, dva kaznena djela iz područja sigurnosti cestovnog prometa i osam kaznenih djela zlouporabe droga.

Kazneno je prijavljeno 11 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira od kojih prekršaj držanja životinja bez nadzora i prekršaj tuče, svađe i vike.

Prekršajno su prijavljene tri osobe.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 11 prometnih nesreća, od kojih tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i osam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđena vozačica osobnog automobila i pješak. Također, ozlijeđen je vozač osobnog automobila i četiri putnika u osobnom automobilu čije ozljede će biti poznate po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 4.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Zatečen je maloljetnik mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.