Replay tukao dvaput, Mladost iz Velikog Ravna izgubila bod u zadnjim sekundama…

Atmosfera u križevačkoj dvorani se zahuktava! Pronađite bogatu fotogaleriju, te raspored za 17.12.2019.

NK DRAGOVOLJAC – NK RADNIK-KRIŽEVCI VETERANI (ŽK skupina B)  1:10

U prvoj utakmici večeri, snage su odmjerili domaći dečki. U B skupini sastali su se NK Dragovoljac iz Bočkovca i veterani Križevačkog radnika. U želji za prvim bodovima, Dragovoljac je krenuo ozbiljnije u utakmicu, međutim iskusni su veterani vrlo brzo preuzeli inicijativu. U 7. minuti, za vodstvo veterana zabija Buđa, pa zatim Skalički, Sopić, te Zemljak za velikih 4:0 na poluvremenu. U drugom dijelu se nastavlja dominacija Radnikovaca koji zabijaju još šest golova. Valja napomenuti hat trick Siniše Buđe- igrača utakmice. 

CB REPLAY – CB MARTIN (skupina J)  12:0

U svojoj prvoj utakmici na križevačkom parketu, družina Zdenka Međimoreca je odmah nametnula svoj tempo Vrbovečkoj momčadi CB Martin. Pogotkom dobro poznatog gol getera Ivana Kovačeca u 2. minuti susreta, CB Replay dolazi do vodstva od 1:0. Do kraja prvog dijela za domaćine su zabijali Gatarić, Pisačić i Majcanić. Drugo je poluvrijeme izgledalo još bolnije za Vrbovčane. Mreža se tresla osam puta. Valja napomenuti hat trick Luke Pisačića

NK PRIGORJE (Ž) – NK MLADOST (ŽK skupina I) 3:2

U najzanimljivijem dvoboju večeri, skupina I Županijskog kupa, spojila je NK Prigorje iz Žerjavinca i NK Mladost iz Velikog Ravna. Odmah se vidjelo da će ovo biti teška utakmica za obje momčadi. U 1. minuti, obrana domaćina popušta. U strijelce se upisuje Ivan Legin. Samo tri minute kasnije, Mladost odgovora preko Siniše Španića. Do kraja prvog poluvremena, pao je po gol na obje strane. U drugom su dijelu gosti počeli pritiskati dečke iz Ravna, međutim vrsni vratar domaćih, Matija Letoja spašava suigrače intervencijama. Pokušavale su obje ekipe, sve do 29. minute kada za Prigorje pobjednički pogodak zabija Josip Barbarić. 

PROPS STORE DONPROGRAM – CB REPLAY (skupina J)  1:3

U svojoj drugoj utakmici večeras, dečki CB Replaya bodove su došli tražiti protiv Sesvetskog Donprograma. Kao i u utakmici prije, domaći su odmah nametnuli svoju igru. U 2. minuti za Replay zabija Dario Markić, pa nedugo zatim Matija Majcenić za 2:0. Do kraja poluvremena, pada po gol na obje strane. Pritisak družine Replay se nastavlja i u drugom dijelu, međutim gosti se dobro brane. Rezultat ostaje isti

TUPEK AUTO – SREĆKO TOURS D.O.O (skupina I) 3:2

Prvi susret u skupini I otvorili su Tupek auto iz Sesveta i Srećo tours iz Vrbovca. Sesvečani ozbiljnije ulaze u utakmicu što rezultira pogotkom Josipa Guskovića u 5. minuti. U 11. zabijaju ponovno preko Franje Markovića, za 2:0. Vrbovčani do kraja prvog dijela ne uspijevaju zabiti. Drugo poluvrijeme donosi bolju igru momčadi, pa se tako trese mreža na obje strane. U 28. minuti Ivica Grgoić zabija drugi pogodak večeras za Srećko tours, međutim to je nedovoljno za pobjedu. 

20:55 MARIN PROMET – PROPS STORE DONPROGRAM (skupina J) 1:3

U posljednjem susretu večeri, snage su odmjerili zagrebački Marin promet i Props store Donprogram iz Sesveta. Donprogram odmah pokazuje da ima snage, te ne želi ispustiti bodove u drugoj utakmici večeri. Mate Tomić zabija u 5., pa zatim Andro Diklić u 9. Minuti za vodstvo 2:0 gostiju. Zagrepčani su cijelo vrijeme pokušavali dobrim akcijama, međutim nisu pronašli svoju igru sve do 28. minute kada Stjepan Krznar zabija za 1:2. Gosti golom Doriana Puretića u zadnjim sekundama susreta pokazuju da zaslužuju tri boda. 

Raspored za 17.12.2019.

18:00 NK BAN JELAČIĆ – NK RATAR (ŽK skupina E) 

18:35 RENZO #99 – PLAYBOX (skupina A) 

19:10 NK SKOK – NK DUBRAVA (ŽK skupina D) 

19:45  RENZO #99 – NK VIKTORIJA – CB IVANA (skupina A)

20:20 NK BRATSTVO – NK RAKOVEC (ŽK skupina A) 

20:55 PLAYBOX – NK VIKTORIJA – CB IVANA (skupina A)

Tekst i foto: ds/radiokrizevci.hr