U protekla 24 sata zabilježena prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.  

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 29. rujna, oko 11 sati, u Križevcima u Potočkoj ulici 12-godišnjak je upravljao biciklom pješačko-biciklističkom stazom. Tom prilikom brzinu kretanja nije prilagodio tako da bicikl može pravovremeno zaustaviti, već je prednjim djelom bicikla udario u šestogodišnjeg dječaka, koji se kretao pješačko-biciklističkom stazom. Obojica dječaka su pala na tlo, a šestogodišnjak je zadobio laku tjelesnu ozljedu. Policijski službenici će o ovom događaju dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu te obavijest nadležnom centru za socijalnu skrb.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 29. rujna, oko 10.25 sati, u Koprivnici u Ulici Ante Starčevića na parkiralištu 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Dacia koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog parkiranja prednjom stranom vozila udario je u osobni automobil Kia koprivničke registarske oznake, kojeg je nepropisno zaustavila 24-godišnja vozačica. Vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen. Protiv oboje vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

Jučer, 29. rujna, oko 11.30 sati, u Križevcima u Ulici Petra Zrinskog na parkiralištu 18-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Golf križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unazad  stražnjim djelom vozila udarila je u propisno parkirani osobni automobil Škoda daruvarske registarske oznake. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.