Limači Atletskog kluba Križevci osvojili odlično drugo mjesto na 5. kolu Hrvatske atletske lige sjever u Čakovcu

U subotu je u Čakovcu održano 5. kolo Hrvatske atletske lige sjever za limače i limačice, mlađe kadetkinje i kadete. Naši limači osvojili su odlično drugo mjesto u ekipnom poretku, a limačice su osme. Bilo je, dakako, poletaraca trenerice Anje Šimunčić, na pobjedničkom postolju.

Rezultati limačica: 60 metara: 7. ukupno Klara Rađa i 1. u svom godištu, 2011. Još su trčale: Ema Brezović, Leona Kundrak, Eva Majdak, Katarina Popović i Saa Leskovar. Na 300 metara nastupile su: Tesa Vranešić, Karmen Maksić, Olja Jelen, Zita Blašković i Lucija Lacković.

U dalj su skakale: Ema Brezović, Klara Rađa, Leona Kundrak, Zita Blašković i Katarina Popović. Vortex su bacale: Olja Jelen, bila je ukupno 8. i 1. u svom godištu, 2012. U toj su disciplini još nastupili: Eva Majdak, Tesa Vranešić i Lucija Lacković. U štafeti 4 x 60 metara, 9. je bila postava Križevci 1 (Brezović, Rađa, Blašković, Kundrak), a 13. postava Križevci 2 (Majdak, Vranešić, Maksić, Lacković). Rezultati limača: Na 60 metara i u skoku u dalj pobijedio je Petar Kuzmić Na 60 metara šesti je ukupno bio Jan Blašković i 1. u svom godištu, 2012. Još je nastupio Leon Žiger. U utrci na 300 metara, 11. je bio Petar Komazin i 30. Petar Novosel.

U skoku u dalj, osim pobjednika Kuzmića, nastupili su: Leon Žiger, Petar Novosel i Jan Blašković. U bacanju vortexa 10. je bio Petar Komazin. Štafeta limača osvojila je treće mjesto s postavom Blašković, Žiger, Komazin i Kuzmić. U utrci mlađih kadetkinja na 60 metara 9. je bila Magdalena Jurić, 45. Sara Plačko i 51. Klea Pukec, a na 800 metara 9. je bila Pia Sertić.

U skoku u vis, 12. mjesto osvojila je Magdalena Jurić.

Izvor i fotografija: Atletski klub Križevci službene stranice