Svečano položeni vijenci i zapaljene svijeće te služena sveta misa za sve poginule hrvatske branitelje i civile stradale u Domovinskom ratu

Povodom obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, u petak, 29. listopada, na koprivničkom Gradskom groblju „Pri Svetom Duhu“ svečano su položeni vijenci i zapaljene svijeće izaslanstava Područne jedinice Ministarstva hrvatskih branitelja i predstavnika županijskih udruga stradalnika iz Domovinskog rata, Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice, Ministarstva obrane i Ministarstva unutarnjih poslova te Policijske uprave koprivničko- križevačke, kojeg je predvodio načelnik Miroslav Puž.

Potom je u crkvi Sv. Nikole u Koprivnici u 9 sati, služena sveta misa zadušn ica. Svetu misu za poginule hrvatske branitelje i civile stradale u Domovinskom ratu služio je policijski kapelan, vlč. Ozren Bizek.

Također, mobilni timovi zajedničkih izaslanstava na grobnim mjestima poginulih i umrlih hrvatskih branitelja na cijelom području županije zapalili su svijeće u znak sjećanja.