U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom


Jučer, 20. studenoga, oko 8.10 sati, u Koprivnici na Trgu dr. Tomislava Baredeka na parkiralištu 71-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Mitsubishi koprivničke registarske oznake te prilikom nepropisnog skretanja zadnjim djelom vozila udarila je u parkirani osobni automobil Citroen koprivničke registarske oznake. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je vozilom napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 20. studenoga, oko 8.50 sati, u Sokolovcu u Koprivničkoj ulici 69-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake s priključenom auto prikolicom koprivničke registarske oznake, krećući se u smjeru Velike Mučne. Uslijed ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjim dijelom vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 48-godišnji vozač, a koji je usporavao brzinu kretanja u namjeri skretanja udesno na kolni ulaz. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 
Jučer, 20. studenoga, oko 16.30 sati, na cesti Đurđevac – Severovac 54-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog mimoilaženja s osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 81-godišnja vozačica, došlo je do kontakta lijevih vanjskih ogledala na vozilima. Protiv obje vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak