Whitesnake dolazi u Hrvatsku na svjetsku oproštajnu turneju

David Coverdale povest će legendarni hard rock sastav Whitesnake na veliku svjetsku oproštajnu turneju tijekom cijele 2022. godine, a Zagreb će imati priliku vidjeti posljednji put.

Whitesnakeu će se pridružiti Steel Panther kao gosti kada će nastupiti u subotu, 2. srpnja 2022. na stadionu Šalata u Zagrebu.

Točno tri godine nakon rasprodanog koncerta Whitesnakea na istoj lokaciji, bend se vraća u omiljeni gradski prostor. Coverdaleu, frontmenu ovih rock divova, ovoga puta će se pridružiti i talentirani Hrvat Dino Jelusick, koji je novi član turneje Whitesnakea.

Postati članom legendarnog hard rock benda i jednim od najvećih svih vremena veliko je postignuće za Hrvata i imat će priliku svirati s njima u svojoj zemlji.

Neumorni britanski rock bend, koji je u više od četiri desetljeća proizveo 13 studijskih albuma i multiplatinastih izdanja, i dalje je jedan od najprepoznatljivijih bendova današnjice. Whitsnake je 1978. osnovao David Coverdale, jedan od najvećih rock vokala u povijesti, nakon što je napustio bend Deep Purple.

U Zagrebu će bend svirati hitove iz svoje bogate karijere poput “Here I Go Again”, “Is This Love”, “Still Of The Night”, kao i “Give Me All Your Love”, “Crying In The Rain” i “Slow “Lako”.

Steel Panther, legenda glam metala iz Los Angelese, koju je Coverdale odabrao da otvori ovaj koncert, nastupit će kao posebni gosti u Zagrebu.

Steel Panther trebao je nastupiti u Zagrebu u Tvornici Kulture u lipnju ove godine, ali je odgođen za srpanj 2022. Bend je na kraju otišao od solo koncerta u Zagrebu i pridružio se velikoj oproštajnoj turneji Whitesnake.

Ulaznice su već u prodaji po početnoj cijeni od 240 kn, a ta cijena vrijedi do 31. prosinca. Od 1. siječnja ulaznice će koštati 260 kn, dok će na dan koncerta cijena biti 290 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), te sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Svi vlasnici ulaznica za koncert Steel Panthera koji je zakazan za srpanj mogu ih koristiti na koncertu Whitesnake bez doplate.

Izvor: croatiaweek.com

Foto: Whitesnake (Photo: Press)