Sandi Cenov božićnom pjesmom ‘U ponoć’ među prvih deset na HR Top 40!

Sandi Cenov novom božićnom pjesmom ‘U ponoć‘, bilježi odličan novi ulaz među najemitiranije singlove, na ovotjednoj nacionalnoj top listi HR Top 40.

U prvom tjednu od izlaska pjesma je ‘zasjela’ na odlično deveto mjesto, što je Sandija učinilo iznimno zadovoljnim, a svoju sreću nije skrivao, ‘Neizmjerno sam sretan s ovako dobrim ulaskom na HR Top 40, jer očito smo pjesmom dočarali pravu božićnu atmosferu i na jedan novi način opisali ljubav u božićno vrijeme.’, rekao je Sandi.

Glazbenik i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova, formulom u kojoj se miješaju romantika i veselje pod zajedničkim nazivom – ‘U ponoć’, uspio je prenijeti ljubav najljepšeg doba godine, koja je vrlo uspješno zaplovila radijskim valovima. Isto tako, svi vjerujemo kako će dobrim dijelom postići i ono što sam ističe – da se više priča o ljubavi, ‘Obzirom je u svim razgovorima ovih dana i dalje glavna tema korona, nadam se kako će ova pjesma doprinijeti starom dobrom trendu, da se na kavama opet priča o ljubavi. I ovim putem hvala svim urednicima i slušateljima, što su prepoznali i podržali pjesmu ‘U ponoć’.’, zaključio je Sandi.

Za pjesmu ‘U ponoć‘, tekst i glazbu napisao je sam Sandi, dok aranžman potpisuje Mihael Blum, a kako zvuči i izgleda glazbena čarolija Sandija Cenova, koja mahom osvaja slušatelje, možete pogledati i poslušati na kanalu Hit Recordsa – https://youtu.be/sXJRtD6WNpo

Foto: Hit Produkcija