Promocija nove knjige Inne Moore

Gradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci u povodu Valentinova Vas srdačno poziva na književni susret s Innom Moore. Susret će se održati u petak, 11. veljače u 18 sati u multimedijskoj dvorani knjižnice.

Inna Moore piše pod pseudonimom (pravim imenom Ina Špiček) i diljem je regije stekla mnogobrojne čitatelje koji obožavaju njezine romanse. Jedna je od najčitanijih spisateljica u 2021. godini u našoj knjižnici.

Godinama je pisala i objavljivala u vlastitoj nakladi, a odnedavno njezine moderne i povijesne ljubavne romane izdaje u svojoj maloj nakladničkoj kući Innamorati u kojoj je 

odlučila je svoje znanje i strast podijeliti i s drugim domaćim autorima te im dati priliku da svoju vlastitu knjigu imaju u rukama.

Inna nam dolazi predstaviti i svoj najnoviji roman Spašen. 

Zbog epidemioloških mjera broj mjesta u dvorani je ograničen te molimo sve zainteresirane da rezerviraju svoje mjesto osobno u knjižnici, na tel. 682 646 ili na mail: [email protected]

Prilikom dolaska obvezno je poštivanje važećih epidemioloških mjera (maska, COVID potvrda, dezinfekcija ruku na ulasku).

Gradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci