Zabilježene tri prometne nesreće, u jednoj nesreći četiri osobe ozlijeđene

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su četiri osobe ozlijeđene i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 1. siječnja, oko 18.50 sati, na cesti Kloštar Vojakovački – Carevdar 28-godišnji  vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake u smjeru Carevdara. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika, sletio van kolnika i udario u drveni prilazni most. U prometnoj nesreći tjelesne ozljede zadobili su putnici – 27-godišnjakinja, jednogodišnje dijete, 55-godišnjakinja i 60-godišnjak. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 1. siječnja, oko 4.15 sati, u Đurđevcu u Ulici Petra Preradovića 38-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,73 promila osobnim automobilom Rernault koprivničke registarske oznake u smjeru Kalinovca. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika i prednjim djelom vozila udario u pročelje kuće. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 1. siječnja, oko 20.40 sati, u Virju na Trgu Prodavić nepoznati počinitelj je upravljao nepoznatim vozilom u smjeru raskrižja s Ulicom Ljudevita Gaja. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je udario u propisno parkirani osobni automobil VW Golf i Opel. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja i policija za njim traga