EL-TE Trgovina- sve za uređenje vašeg doma

EL-TE Trgovina bavi se maloprodajom i veleprodajom opreme za centralno grijanje, klimatizaciju, plinske instalacije, vodovodne opreme, sanitarija, keramike, laminata, elektro materijala i suhe gradnje. Osim toga, tvrtka ima razvijenu proizvodnju elektro ormara, antenskih ormara i garderobnih ormara.

Cilj nam je ponuditi širok asortiman robe po najpovoljnijim cijenama sukladno svjetskim trendovima. Asortiman robe kontinuirano proširujemo, a velika pažnja posvećuje se kvaliteti i cijeni. Također, kvalitetna usluga jedan je od temelja našeg poslovanja, za što su zaduženi naši djelatnici koji svojim angažmanom doprinose zadovoljstvu naših kupaca.

EL-TE Trgovina nalazi se u Ulici Nikole Tesle 16, u sklopu objekta tvrtke ELEKTROTEHNIKA. U objektu se nalazi moderno uređen i opremljen prodajni prostor u kojem se nudi sve za centralno grijanje, plinske instalacije, hlađenje, ventilaciju, kao i elektromaterijal, rasvjeta, sanitarije i keramika, vodovodni materijal i materijal za kanalizaciju, profi i hobi alati, te HTZ oprema. U trgovini se mogu pronaći i kvalitetne stiroporne ploče, lajsne te ljepilo po povoljnim cijenama, a sve kako bi vaš dom izgledao čim urednije i modernije. U tijeku su i radovi na proširenju objekta, u kojem će biti moderno uređen izložbeni salon za naš cijeli asortiman.

Za kvalitetno obavljanje poslovnih obaveza prema kupcima i dobavljačima, EL-TE Trgovina posjeduje dostavna vozila, velikog i malog kapaciteta zapremanja robe, kako bi u što kraćem vremenskom roku isporučio robu svojim kupcima i poslovnim partnerima.
Posjetite nas u Ulici Nikole Tesle 16 u Križevcima (Elektrotehnika), radnim danom od 7:00 do 19:30 te subotom od 07:00 do 13:00 sati. Ostale informacije o proizvodima možete upitati na broj 048 681 789, a uskoro ćete sve proizvode moći pogledati na web shopu te kupovati iz udobnosti svoga doma.

Pozivamo Vas da pratite našu Facebook i web stranicu kako biste se uvjerili u kvalitetu naše usluge te prvi saznali novitete u našoj ponudi.