Gradonačelnik održao prijem za načelnika PU koprivničko-križevačke Miroslava Puža

Gradonačelnik Mario Rajn održao je u maloj gradskoj vijećnici Gradske uprave Grada  Križevaca prijem za načelnika Policijske uprave koprivničko-križevačke Miroslava Puža. 

Riječ je o prvom službenom posjetu novog načelnika gradonačelniku pa su tom prilikom  razgovarali o budućim planovima i suradnji. Tako se razgovaralo o mogućnostima apliciranja  na EU fondove u svrhu poboljšanja sigurnosti građana i kvalitete javne usluge.  

Nadalje, govorilo se o prednostima postavljenja kamera za nadzor brzine na onim dijelovima  u gradu gdje su zabilježena značajna prekoračenja brzine, kao i na ulazima u grad. Ovaj  program dovodi do smirivanja prometnog toka i sprječavanja prometnih nesreća, a  gradonačelnik Rajn je izvijestio kako će se nova kućišta i kamere postaviti u Ulici Ivana  Lepušića i u naselju Carevdar. 

Gradonačelnik je tom prilikom pohvalio i dosadašnju suradnju s Policijskom postajom  Križevci, kako u vidu prevencije tako i u vidu pomoći oko provedbe manifestacija. 

Uz načelnika Puža, prijemu su prisustvovali i načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec  te zamjenik načelnika Policijske uprave koprivničko-križevačke Marijan Kirin. 

Grad Križevci