Proglašeni najuspješniji sportaši i sportski djelatnici Koprivničko-križevačke županije u 2021. godini

U Hotelu Kalnik u Križevcima danas je održano proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih ekipa i sportskih djelatnika Koprivničko – Križevačke županije u organizaciji Zajednice sportova Koprivničko – križevačke županije.

Prije početka samog proglašenja, okupljenima se u ime grada Križevaca obratio zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, ispred Koprivničko – križevačke županije obratio se župan Darko Koren, a pozdravne riječi na samom početku uputio je i predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković.

U kategoriji najuspješnije sportašice s invaliditetom u 2021. godini nagradu je primila Iva Šola iz Športske udruge slijepih Koprivničko križevačke županije “Podravina”, a najuspješniji sportaš s invaliditetom je Ivica Ferenčić iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije „Podravina“.

Najuspješnijom sportskom ekipom osoba s invaliditetom u muškoj kategoriji u 2021. proglašena je Športska udruga tjelesnih invalida Đurđevac “Ekipa viseća kuglana”.

Lana Picer iz ŠRK “Štuka” Torčec proglašena je najuspješnijom perspektivnom sportašicom u 2021. godini, a najuspješnijim perspektivnim sportašem proglašen je Luka Jambreuš iz Streljačkog športskog kluba Podravka.

Priznanje za najuspješniju sportašicu u 2021. godini pripalo je Veroniki Drljačić, članici Atletskog kluba Križevci, a najuspješnijim sportašem proglašen je Leon Međimurec iz Športskog ribolovnog kluba “Karas” Kuzminec.

Muška perspektivna sportska ekipa je juniorska ekipa Streljačkog kluba “Križevci 1252“, a u kategoriji žena priznanje je pripalo ženskoj mlađekadetskoj ekipi Rukometnog kluba Podravka Vegete.

Najuspješnija ženska sportska ekipa je seniorska ekipa RK Podravke Vegete, a najuspješnija muška seniorska ekipa brzinci Motociklističkog kluba Križevci.

Najuspješniji trener u 2021. godini je Renato Kovačić, a zaslužni sportski djelatnik u 2021. godini je Zvonko Jagušić koji se na kraju same svečanosti obratio ispred svih nagrađenih.

Čestitamo svim nagrađenima te im želimo puno sportskog uspjeha u novoj!

Kako je bilo na svečanosti pogledajte u našoj bogatoj fotogaleriji.