Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 12. godina.
Od 12. siječnja 2010.godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole samo dobru glazbu.

Ovaj utorak 1.veljače na redu je 508. emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se …da ćemo se i večeras dobro družiti uz odličan blues!
Večeras za vas u 508. emisiji ”Blues za vas” za vas će nastupiti: MISTY BLUES, Jurica Leikauff, JOHN MAYAL, THE HARPOONIST & THE AXE MURDERER, COREY HARRIS i KATIE HENRY.
U rubrici HRVATSKE BLUES SNAGE, večeras nam u goste stiže Kristijan Kevešević iz zagrebačkog banda SHE BROUGHT ME GASOLINE s kojim predstavljam njihov novi studijski album album ”There Were Times”, kojeg su objavili u vlastitoj režiji 21.siječnja na kraju razgovora sam Kristijan bira pjesme koje ćemo slušati.
A potom u emisiji još će nastupiti s svojim novim singlovima: SARI SCHORR, THE McNaMARR PROJECT, BOSAK & SECOND HAND BAND premjerno puštam njihov novi singl ”Hey Jude” objavljen za Nota Bene Records… a tu je i jedna pjesma sa zadnjeg studijskog albuma” The Zealot Gene”, objavljenog 28.siječnja za Inside Out Music a sve to potpisuje Ian Anderson odnosno Jethro Tull. Potom još u emisiji slijede: TINSLEY ELLIS, PIERCE DIPNER, VAL STARR & THE BLUES ROCKET, HANS THEESSINK & BIG DADDY WILSON, RA’SHAD THE BLUES KID i SCOTT ELLISON.
Na samom kraju, u zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete pjesmu:”I Miss You” sa albuma ”So far So Good” , kojeg je 22.siječnja objavila Blue Heart Records uz svjetsku radijsku promociju memfiške promotivne kuće Blind Raccoon. Iza svega stoje odlični Peter Veteska & Blues Train.
I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr
Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.
Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4
Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.
Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm
I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar – Mike