Valentinovski tjedan filma u Društveno kulturnom centru u Svetom Petru Orehovcu

Udobna sjedala, toplina kino dvorane i ljubavni film dobra su prilika kamo biste mogli izvesti svoju bolju polovicu ili ako bolje polovice nema, uvijek možete izvesti sami sebe i uživati u filmskim minutama.

U Društveno kulturnome centru u Svetom Petru Orehovcu pripremili su poseban program u povodu Valentinova i tjedna zaljubljenih. 

U periodu između 16. i 19. veljače održava se „Valentinovski tjedan filma“.

Donosimo i raspored filmova koji će se emitirati:

  1. Srijeda, 16. veljače, 19.00 sati: The Bounty hunter
  2. Četvrtak, 17. veljače, 19.00 sati: Set it up
  3. Petak, 18. veljače, 19.00 sati: The hating game
  4. Subota, 19. veljače, filmsko jutro za djecu s početkom u 10.00 sati: Encanto – Naš čarobni svijet

Ulaz je slobodan. „Valentinovski tjedan filma“ održavat će se uz poštivanje epidemioloških mjera.

“Valentinovski tjedan filma“ sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, unutar projekta „Kuća ideja – prostor zajedništva“, a čiji je nositelj Kulturno umjetničko društvo Prigorec Sveti Petar Orehovec. Ciljevi projekta su formiranje kulturnog centra u Općini Sv. Petar Orehovec, osmišljavanje kulturnih programa koji će se odvijati u centru u koordinaciji partnerskih udruga te stvaranje modela sudioničkog upravljanja u suradnji općine i udruga.

Partneri na projektu su Povijesno društvo Sveti Petar Orehovec, Općina Sveti Petar Orehovec, Likovna udruga Prigorje Art, Vatrogasna zajednica općine, Udruga uzgajivača konja Hrvatski toplokrvnjak i Udruga vinogradara i vinara “Sveti Vinko”. 

Sadržaj ovog poziva isključiva je odgovornost KUD-a Prigorec.