Taekwondo- Antonio Dragašević državni prvak Hrvatske

U organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza 05.03.2022. godine održano je seniorsko prvenstvo Hrvatske u Karlovcu. Taekwondo klub Radnik nastupio je s dva predstavnika, te kad se podsjetimo što se događalo u proteklom periodu s pandemijom i nemogućnosti treniranja i nedostatkom natjecanja, naši dečki su ostvarili nevjerojatan rezultat.

Antonio Dragašević u kategoriji do 87 kilograma osvojio 1. mjesto i postao državnim prvakom Hrvatske. Svi mečevi do finala bili su napeti i neizvjesni ali dugogodišnje iskustvo i kvaliteta doveli su do finala. U finalu su odvijala prava drama jer u zadnjih 5 sekundi do završetka borbe rezultat je bio 9:9 no požrtvovnost našeg Antonija dovela je do pobjede od 11:9.


Po prvi put u seniorskoj konkurenciji nastupio je naš junior Filip Kušec u kategoriji do 68 kilograma koji je dobrim borbama došao do polufinala i osvojio 3 mjesto. Za Filipa možemo sigurno reći da je potencijalni kandidat za juniorsku reprezentaciju te ga već sljedeći vikend u Kninu očekuje kategorizacijski turnir za ulazak u juniorsku reprezentaciju. S obzirom na to da mjere pandemije popuštaju, povećava se i broj natjecanja te se nadamo da se dvoranski sport vrača u neku normalu.