Dodijeljene nagrade najboljim sportašima, sportskim djelatnicima i ekipama našeg grada u 2021. godini

U dvorani Turističko informativnog centra pod pokroviteljstvom Grada Križevaca i u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Križevaca održano je proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih djelatnika i ekipa grada Križevaca u 2021. godini. U glazbenom dijelu nastupili su učenici GŠ Alberta Štrige – Komorni sastav tambura – profesora Igora Kudeljnjaka.

Najuspješnijim perspektivnim sportašem proglašen je Karlo Sačarić iz Streljačkog kluba „Križevci 1252“ Križevci. Najuspješnija sportašica i sportaš grada Križevaca u 2021. godini su Veronika Drljačić iz Atletskog kluba Križevci i Domagoj Krulić iz Streljačkog kluba „Križevci 1252“ Križevci.

Titulu najuspješnije muške perspektivne sportske ekipe odnijela je kadetska ekipa Streljačkog kluba “Križevci 1252“ dok je najuspješniji muški sportski klub grada Križevaca Motociklistički klub Križevci – Brzinci. Najuspješnijim sportskim trenerom grada Križevaca u 2021. godini proglašen je Dragutin Sačarić iz Streljačkog kluba „Križevci 1252“ Križevci, a zaslužnim sportskim djelatnikom grada Križevaca proglašen je Tomislav Maslić iz Košarkaškog kluba „Radnik“ Križevci.
U sklopu svečanosti dodijeljena su i posebna priznanja za ostvarene sportske rezultate u prošloj godini i to Matiji Udvariju i Filipu Srbljinoviću iz Streljačkog kluba „Križevci 1252“, Matiji Berendu iz Boksačkog kluba Ronin Križevci, potom Hrvoju Kašiku, Petru Kuzmiću, Marceli Gudić te Tihomiru Gudiću iz Atletskog kluba Križevci. Zahvalu na primljenom priznanja u ime nagrađenih uputio je Tomislav Maslić, dobitnik priznanja za zaslužnog sportskog djelatnika.

Čestitamo svima nagrađenima i želimo puno sportskih uspjeha u 2022. godini! Kako je bilo na dodjeli, pogledajte u našoj fotogaleriji:

im/radiokrizevci.hr