Izložba slika Likovne udruge Prigorje Art u Društveno kulturnom centru u Svetom Petru Orehovcu

U prostorijama Društveno kulturnog centra „Kuća ideja-prostor zajedništva“, održat će se „Izložba slika naive“ Likovne udruge Prigorje Art.

Posjetitelji će moći vidjeti umjetnička djela koja su nastala u sklopu radionice „Naiva i slikanje na staklu“, održane pod vodstvom majstora naive Josipa Cugovčana. 

Dođite u petak, 29. travnja 2022. s početkom u 19:00 sati na adresu Sveti Petar Orehovec 133.

Izložba Likovne udruge Prigorje Art sufinancirana je sredstvima Europskog socijalnog fonda, unutar projekta „Kuća ideja – prostor zajedništva“, a čiji je nositelj Kulturno umjetničko društvo Prigorec Sveti Petar Orehovec. Ciljevi projekta su formiranje kulturnog centra u Općini Sv. Petar Orehovec, osmišljavanje kulturnih programa koji će se odvijati u centru u koordinaciji partnerskih udruga te stvaranje modela sudioničkog upravljanja u suradnji općine i udruga. Partneri na projektu su Općina Sveti Petar Orehovec, Likovna udruga Prigorje Art, Vatrogasna zajednica općine, Povijesno društvo Sv. Petar Orehovec, Udruga uzgajivača konja Hrvatski toplokrvnjak i Udruga vinogradara i vinara “Sveti Vinko”. 

Ovim putem KUD „Prigorec“ upućuje poziv članovima navedenih udruga te zainteresiranoj javnosti na izložbu Likovne udruge Prigorje Art, kojom se završava ciklus radionica o tehnici naivnog slikanja te upoznavanja s osnovama slikanja uljem na staklu.

Sadržaj ovog poziva isključiva je odgovornost KUD-a Prigorec.