Literarni natječaj “Voljenome gradu”

U mjesecu u kojem je našem gradu rođendan Osnovna škola “Ljudevita Modeca” raspisala je  literarni natječaj za svoje učenike  od 1. do 8. razreda s temom „Voljenome gradu”. 

Želite gradu čestitati rođendan, a ne znate kako. Uzmite papir i olovku i napišite pjesmu ili sastavak! Prošećite gradom, prođite kroz parkove i trgove, pogledajte posađeno cvijeće i drveće, ne zaboravite na zvonike, stare i nove građevine, Gornji i Donji grad. Prisjetite se priča i legendi, slavne prošlosti i slavnih osoba.

Poželite gradu sretan rođendan!

Pozivamo sve učenike od 1. do 8. razreda da se prijave na natječaj za najljepšu pjesmu i sastavak o našemu gradu  Voljenome gradu.

Svaka pjesma i sastavak potpisuju se zaporkom. Svi ostali podaci (ime i prezime, razred) trebaju biti zasebno navedeni u zatvorenoj omotnici na kojoj je napisana zaporka. Omotnicu priložite uz pjesmu ili sastavak.

Radovi mogu biti pisani rukom ili napisani na računalu.

Pjesmu ili sastavak ubacite  u sandučić koji je postavljen na stepeništu između prizemlja i prvog kata.

Povjerenstvo za prosudbu izabrat će šest najboljih pjesama, tri u kategoriji od 1. do 4. razreda, tri u kategoriji od 5. do 8. razreda, te šest najboljih sastavaka, tri u kategoriji od 1. do 4. razreda, tri u kategoriji od 5. do 8. razreda.

Natječaj je otvoren još do 29. travnja 2022.

OŠ Ljudevita Modeca