Udruga iz Vukovarsko -srijemske županije najuspješnija u kuhanju fiša

Protekle nedjelje 24.04.2022. godine Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a KC-KŽ Žup. „Sv. Marko Križevčanin“ je povodom Dana grada Križevaca a u suradnji sa Zajednicom udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a RH i potporom Grada Križevci   organizirala  XVII Gastronomsko sportsko takmičenje u kuhanju Fiša i lovu ribe na plovak.

Natjecanje u kuhanju fiša održano je na Trgu J.J. Strosmayera, dok je natjecanje u sportskom ribolovu na plovak održano na jezeru Ciglana u Križevcima.

Na takmičenju je sudjelovalo 9 braniteljskih udruga pristiglih iz cijele Hrvatske od Vukovara do Dubrovnika.

smart

Prije početka dijela sportskog natjecanja pristigli branitelji položili su vijenac i upalili svijeće kod spomenika „Ponos branitelja u znaku križa“ u prostoru bivše vojarne.

Dok su u kotlićima ključali svi potrebni tajni sastojci fiša u  prostorijama braniteljskih udruga Grada Križevaca održan je sastanak predsjedništva ZUHBL PTSP-a RH.

smart

Najuspješnija udruga u kuhanju fiša bila je iz Vukovarsko srijemske županije, potom Dubrovačko neretvanske  županije „Sv. Vlaho“ a treće mjesto zauzela je ekipa iz Zagrebačke županije.

smart

U lovu ribe na plovak pojedinačno najuspješniji ribić bio je Stanko Vincetić iz Varaždinske županije, drugo mjesto osvojio je Marijan Čerjavić iz Međimurske županije a treće mjesto zauzeo je Mladen Vrban iz UHBDDR – Peteranec – Koprivničko-križevačka županija. 

Info:

UHBL PTSP KC- KŽ ŽUP

” Sv. Marko Križevčanin”