Križevački taekwondoaši odlični na Grobniku

Tkd klub Radnik Križevci ovog vikenda nastupili su na natjecanju za kadete i juniore pod nazivom Grobnik open 2022. godine u organizaciji Riječkog taekwondo kluba. Križevački taekwond-aši nastupili su u kategorijama mlađih kadeta i kadetkinja te se možemo pohvaliti s tri zlatne, dvije srebrne medalje i ekipnog drugog mjesta u ukupnim poretku klubova.

Naš najlakši natjecatelj Rene Jandroković nastupio je u kategoriji koja po težini nije njegova već je stavljen u veću kategoriju i opravdao ulogu favorita te sve protivnike deklasirao s velikom bodovnom prednošću i osvojio 1. mjesto u kategoriji do 31 kilograma.

Šimun Radiković osvaja 1. mjesto u kategoriji do 49 kilograma te u zadnja dva turnira ne zna za poraz. Kod naših djevojčica vidi se lijep napredak kroz treninge i turnire te uspjeh naših kadetkinja je vidljiv kroz odlične rezultate. Bruna Zajec Kambić uvjerljivo osvaja 1. mjesto u kategoriji do 47 kilograma, a prava drama odvijala se u finalnoj borbi između naše Lare Srbljinović i Zadarske natjecateljice koja za jedan bod 22:21 pobjeđuje Laru te tako osvaja 2.mjesto u kategoriji do 33 kilograma. Zona Opsenica osvaja 2. mjesto u kategoriji do 51 kilograma, ali nažalost u finalnoj borbi kod vodstva 6:2 dolazi do povreda zapešća desne ruke i borba je prekinuta. Kasnijim pregledom utvrđena je veća povreda te neće moći nastupiti na državnom prvenstvu Hrvatske za kadete koji je za 2 tjedna. Do kraja 6 mjeseca očekuje nas dosta natjecanja te polaganje za više pojaseve.