Održan je Final four gradske stolnoteniske lige ROBIN Križevci

U subotu 21.svibnja održan je Final four gradske stolnoteniske lige ROBIN Križevci gdje smo nakon tri mjeseca igranja lige saznali prvaka proljetnog djela lige, a to je ekipa Spin d.o.o.
U vrlo napetom i dugom meču Spin d.o.o preokretom dobili su ekipu Dedi z brega 3:2. U finalu vidjele su se prave školske tehnike igranja stolnog tenisa.
Ovakvo finale dugo se nije vidjelo. Dedi z brega vodili su nakon parova 2:1 i trebala im je još jedna meč pobjeda da postanu prvaci, ali sreća je ipak bila na strani ekipe Spin d.o.o koji su preokrenuli rezultat na svoju stranu i zasluženo postali prvaci.
Tako smo završili proljetni dio gradske stolnoteniske lige ROBIN Križevci i polako kreću pripreme za jesenski dio prvenstva gdje titulu od jučer brani ekipa Spin d.o.o.
Hoće li se koja ekipa pojačati novim igračem vidjet ćemo u rujnu kada kreće jesenski dio lige. Do rujna sve će se saznati.
Čestitke prvaku ekipi Spin d.o.o te drugoplasiranoj ekipi Dedi z brega i naravno trećeplasiranoj ekipi Spineri i četvrtoplasiranoj ekipi Prigorski blok.
Pratite nas i dalje od jeseni krećemo još jače i bolje.

(stk-križevci)