Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 12. godina!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr  i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 12. godina.  

Od 12. siječnja 2010.godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole  samo dobru glazbu. 

Ovaj utorak 10.svibnja na redu je 522.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se …da ćemo se i večeras dobro družiti uz odličan blues!

Večeras za vas u 522. emisiji ”Blues za vas” za vas će nastupiti: 4 HOMBRES & FLOWERY, GARY CAIN, GINA SICILIA, SLIDE MILLIGAN,

Dalje ide prezentacija pobjednika po kategorijama kada je u pitanju dodjela 43rd BLUES MUSIC AWARDS – najprestižnije glazbene nagrade, kada je u pitanju blues glazba. Večeras će tako za vas nastupiti CHRISTONE KINGFISH INGRAM, RODD BLAND AND THE MEMBERS ONLY BAND, MIKE ZITO, ALBERT CASTIGLIA, JIMMY CARPENTER, DANIELLE NICOLE, VANESSA COLLIER, ANNIKA CHAMBERS, ERIC GALES, JASON RICCI & THE BAD KIND, THE LOVE LIGHT ORCHESTRA.

Nadalje svojim novim izdanjima počastiti će nas: CHARLIE MUSSELWHITE, GRACE KUCH (Feat. RONNIE EARL). Potom slušamo Bok Blues koji su bili polufinalisti ovogodišnjeg 37th IBCa . Potom slijedi  ekskluzivna promocija dvije pjesme uživo koje izvodi LACHY DOLEY sa ovogodišnjeg Bluesfesta održanog 29.travnja a čut ćete i zašto! 

U rubrici HRVATSKE BLUES SCENA večeras nam u goste stiže Predrag Lovrinčević –Lovre ovogodišnji dobitnik nagrade HBSa  za poseban doprinos razvoju aktualne hrvatske blues scene…. na kraju Lovre bira glazbu i naravno slušamo Harpoon Blues Band . 

Slijedi EKSKLUZIVNA najava koncerta 12.svibnja u Tvornici, kojeg će održati Bosak & Second Blues Band  pa nam je u eter stigao i sam Marko Bosak, koji  za vas dijeli 2x po dvije karte za koncert i na kraju odabire 3 pjesme sa novog albuma ”Studio Session Live From Sunday Studios”, kojeg je 2.svibnja objavila izdavačka kuća Nota Bene Records… 

Nakon 14’i 47” koliko traju ove pjesme po sistemu najbrži prst karte će osvojiti oni, koji se prvi jave na moj e-mail : [email protected]  sa svojim podacima (Ime i prezime)  i porukom ”B&SHB live in Tvornica!”  

Zato dobro pratite emisiju jer samo u tih 14’i 47” koliko traju pjesme  dolaze u obzir e-mailovi ! Prije i poslje toga neće se uzimati u obzir! Morate biti s nama i slušati emisiju! 

Na samom kraju, u zadnjoj rubrici emisije vraćamo se ovogodišnjoj 43.po redu dodjeli BMA i pred vama je apsolutni pobjednik ovogodišnje dodjele, koji je osvojio tri nagrade on je Tommy Castro. Nudim vam da čujete pjesmu:”Child Dont Go ” sa albuma ”A Bluesman Came To Town”.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike. 

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr 

Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow 

A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

 Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4 

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu. 

Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm 

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak! 

Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike