Pet prometnih nesreća u protekla 24 sata

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 2. lipnja, oko 9.30 sati, u Majurcu 13-godišnjak je upravljao biciklom, te uslijed nepropisnog kretanja došlo je do kontakta bicikla s osobnim automobilom Renault zagrebačke registarske oznake kojim je upravljao 49-godišnji vozač. U prometnoj nesreći dječak je ozlijeđen, a policijski službenici će dostaviti obavijest nadležnom centru za socijalnu skrb.  

Jučer, 2. lipnja, oko 16.55 sati, na cesti Koprivnica – Štaglinec 18-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletjela van kolnika u odvodni kanal. Vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje će bit pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 2. lipnja, oko 12.40 sati, na parkiralištu, u Križevcima u Ulici Petra Zrinskom 85-godišnji vozač upravljao je neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom Kia križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je udario u parkirani automobil Toyota križevačke registarske oznake. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 2. lipnja, oko 14 sati, u Koprivnici 32-godišnji vozač upravljao je radnim strojem JCB zagrebačke registarske oznake krećući se Varaždinskom cestom. Uslijed nepropisnog skretanja na nerazvrstanu cestu udario je u službeno policijsko vozilo VW koje je bilo zaustavljeno u namjeri uključivanja u promet na Varaždinsku cestu, a kojim je upravljao 53-godišnji vozač. Vozaču koji prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Jučer, 2. lipnja, oko 17.15 sati, na parkiralištu, u Đurđevcu u Ulici grada Vukovara 32-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom VW zagrebačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je udarila u osobni automobil Suzuki koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 36-godišnji vozač. Vozačici je naplaćena novčana kazna.

(pukckž)