Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 12. godina!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr  i 

to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 12. godina.  

Od 12. siječnja 2010.godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je, namijenjena i onima, koji vole  samo dobru glazbu. 

Ovaj utorak 28.lipnja na redu je 529.emisija ”Blues za vas”  i osobno, nadam se …da ćemo se i večeras dobro družiti uz odličan blues! Iako je to zadnja emisija ….slijedi lejtna stanka. 

Večeras za vas u 529. emisiji ”Blues za vas” za vas će nastupiti:   MATTY T WALL,  SUPERSONIC BLUES MACHINE, BILLY F GIBBONS, SAMANTHA FISH,  GEMINIIDRAGON,  SEAN CHAMBERS, EDGAR WINTER  Feat. JOE BONAMASSA, BLACK PEARL, BENENTT MATTEO BAND,ALBERT CASTIGLIA, BOB STROGER & THE HEADCUTTERS, BRAD GUITAR WILSON, JANIVA MAGNESS, BOSAK & THE SECOND HAND BAND, DIUNNA GREENLEAF, BUBBA AND THE BIG BAD BLUES i GARY CAIN.

U rubrici HRVATSKE BLUES SCENA, nastavlja se najava i promocija 5th. Uz najavu i pozivnicu umjetničkog direktora Thrill Blues Festa Borisa Hrepića Hrepe, a u nastavku slušamo sljedeće izvođače :MIKE VERNON  & THE MIGHTY COMBO, RAPHAEL WRESSNIG, 4 HOMBRES & FLOWERY, CHARLIE & BELL BLUES EXPERIENCE,  NORMAN BEAKER BAND i VEDRANa BOŽIĆa & ROCK MASTERS .

Potom još nastupaju: EMMA WILSON,  EVA CARBONI i  MIGHTY MIKE SCHERMER. 

Na samom kraju, u zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete pjesmu:”True To Me” sa zadnjeg albuma ”The Strongman Blues Remedy-Vol.1,, kojeg je 17. lipnja objavila  Stony Plain Records. A sve to potpisuje odlični Steve Strongman. 

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike. 

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr 

Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow 

A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

 Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4 

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu. 

Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm 

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak! 

Ponovo se čujemo  prvi utorak u rujnu, znači 6. rujna  od 20. sati !

Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike