U protekla 24 sata zabilježeno pet prometnih nesreća

Jučer, 3. srpnja, oko 9.50 sati, u Virju 15-godišnji vozač upravljao je prije položenog vozačkog ispita osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake krećući se Ulicom Trnovac. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Ljudevita Gaja oduzeo je prednost prolaska motociklu Suzuki bjelovarske registarske oznake kojim je upravljao 42-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. Vozač motocikla je ozlijeđen, a po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će poznata kvalifikacija ozljeda. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Jučer, 3. srpnja, oko 13.50 sati, u Ferdinandovcu u Ulici Augusta Šenoe 60-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,00 promila upravljao je biciklom. Uslijed nepropisnog kretanja kotačem je zahvatio bankinu i pao na kolnik te zadobio lakše ozljede. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega bit će pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 3. srpnja, oko 4.10 sati, u vikend naselju Šoderica 26-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine kretanja automobil je sletio van kolnika te udario u metalni pano i drveno-metalnu ogradu. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 3. srpnja, oko 9.10 sati, na parkiralištu, u Križevcima u Ulici kralja Tomislava 53-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja unazad udario je u osobni automobil Suzuki zagrebačke registarske oznake kojim je upravljala 71-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 3. srpnja, oko 23.50 sati u Svetom Petru Orehovcu 33-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom BMW križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisnog mimoilaženja udario je u osobni automobil Mercedes križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji vozač. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i očitana mu je koncentracija alkohola od 3.10 promila. Vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja te će protiv njega bit pokrenut prekršajni postupak.

(PUKCKŽ)