Ivan Višak se osvrnuo na ovogodišnje utrke i rezultat, a otkrio je što bi moglo biti iduće sezone!

Ivan Višak je jedna „klasika“ vozača koji dominira stazom kao da mu je to dnevna rutina. Prisjetimo se da je Višak 2021. godine proglašen NAJBOLJIM MOTOCIKLISTOM HRVATSKE. Unatoč obiteljskim obavezama hrabro je odlučio sjesti za motor te ponovo krenuti u trkačke vode.

Sezona je završila, a za mene je upravo ona bila „usputna“. Uzmimo u obzir da Ivan ima stariji motor i da ove godine što se tiče kondicije i treninga nije poduzimao ništa, mora se priznati da se dobro drži.

Zadnja utrka na Glavici u Požegi protekla je kao i uvijek u najvećem grču i iščekivanju tko će prvi proći startnu liniju. Ovog puta Ivan je završio na četvrtom mjestu u subotu dok je u nedjelju slavio drugim mjestom na Požeškoj stazi, a ukupno trećim u Prvenstvu Hrvatske.

Poznajući Ivana rekli bi: „Uvijek iza kiše dolazi sunce“, jer unatoč malo slabijem i lošijem rezultatu napravio je za utjehu svima, rekord staze.

„Loris Majcen je glasno slavio prošle i ove godine, ali vidjet ćemo kako će se proslaviti iduće sezone.“ – nadodao je Ivan

Lh/radiokriževci