Večeras poslušajte 1123.emisiju ”Rock-Oko”

Još jedan ponedjeljak je gotovo iza nas…no pri njegovom samom kraju od 19.30 do 21.30 odlična i uigrana ekipa : autor, urednik i voditelj Dubravko Vrcelj – Meri uz tehničku potporu realizatora tona Vjekoslava Bana odlučili su vas razvaliti svojom 1123.emisijom ‘’Rock -Oko’’.

Sve ono što vam je pripremio Meri tehnički je uobličio i posložio Vjeko… i stoga, nema ‘’frke’’ i u večerašnjem terminu ove sjajne emisije očekuje vas ‘’mjuza’’ od koje će vas zasigurno zaboljeti dlanovi a niz kičmu će vam prolaziti mravci….za to će se pobrinuti ANTHONY GERACI , u obilježavanju 70. godina rada, postojanja i djelovanja jazz i blues čikaške diskografske kuće Delmark Records nastupiti će DAVE WELD & THE IMPERIALS FLAMES.

Slijedi ‘’BLUES PARTY’’, koji nam će obilježiti ovaj ponedjeljak svojim stvarima CHARLIE MUSSELWHITE i ERIC CLAPTON & DOUG BAND LIVE.

Nakon toga, idemo u petu brzinu jer pred vama su još :DANNY BRYANT, DANA FUCHS, LYNYRD SKYNYRD i JOE BONAMASSA uživo.

Dragi ‘’Rock & Blues lovers’’ večeras je pred vama”mjuza” , koju samo možete čuti u “Rock – Oku” radijskoj emisiji, koja već gotovo punih 27. godina opstaje u eteru radija Križevci.

Želimo vam dobar prijem, kako preko radio prijemnika, tako i preko interneta putem “web live streaminga” ako niste u dosegu radio valova odašiljača Radija Križevci na 96,6 MHz.

26.rujan 2022. – od 19:30 do 21:30