Maestralna utakmica KTC-a na domaćem parketu i izravnom televizijskom prijenosu

Dva vodeća sastava u obje Paket24 Premijer lige ostvarila su uvjerljive pobjede. PPD Zagreb je ostavio Moslavinu na minus 21, a Nexe Rudar na 17 pogodaka zaostatka. Gorica je također bila dominantna protiv Zameta, baš kao i Sesvete s Trogirom. Nešto više neizvjesnosti bilo je u susretu Poreča i Bjelovara, a najzanimljivije u Varaždinu gdje je Dubrava kao jedini gost osvojila bodove, piše prigorski.hr.

Večeras su u križevačkom sportskom domu snage odmjerili KTC i Osijek. Nakon početnih sedam minuta KTC vodi 2:0 uz pet sjajnih obrana Marina Šutala. U 9. minuti KTC odlazi na plus 3 – 4:1, a sedam minuta kasnije semafor pokauje 7:3.

Na predah se odlazi s vodstvom KTC-a 15:9. Nakon sedam minuta igre u drugom poluvremenu križevački sastav vodi 19:10 i utakmica je bila riješena. Križevčani dolaze i do plus 13, a utakmica je završila pobjedom KTC-a 31:19.

Najefikasniji kod KTC-a bio je Dujmović sa šest postignutih pogodaka, Ezgeta je zabio pet, a kod gostiju je Zrno poentirao četiri puta. Odličan na vratima KTC-a bio je Šutalo koji je zabilježio 11 obrana, a još pet je dodao Prezelj.