Antikorupcijsko povjerenstvo odabralo najbolje radove na natječaju „Moja županija bez korupcije“

Održana je 7. sjednica Antikorupcijskog povjerenstva Koprivničko-križevačke županije na kojoj su članovi pregledali i ocijenili radove pristigle na kreativni natječaj pod nazivom „Moja županija bez korupcije“.

Natječaj je bio otvoren za učenike osnovnih i srednjih škola na području Koprivničko-križevačke županije, a ukupno su pristigla 83 rada, najviše do sada. Sudjelovalo je 28 mentora i 121 učenik koji su kroz kreativan izričaj opisali pojam korupcije i upozorili na važnost borbe protiv iste.

Sjednicu je vodila predsjednica Povjerenstva Renata Glavica koja je izrazila zadovoljstvo što je natječaj privukao toliki broj kreativnih radova  te zahvalila svima koji su sudjelovali.  Popis dobitnika u kategorijama će biti uskoro objavljen, a svečano uručivanje nagrada održat će se 8. prosinca s početkom u 17 sati u prostorima Doma mladih u Koprivnici.

Podsjetimo, kreativni natječaj pod nazivom „MOJA ŽUPANIJA BEZ KORUPCIJE“ provodi se s ciljem podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.

(KcKžžupanija)

Pratite nas na društvenim mrežama!