Rukometaši KTC-a nisu uspjeli doći do bodova u Trogiru

U dva preostala susreta 9. kola Paket24 premijer lige – Lige B, Poreč je kao domaćin dobio Osijek i nastavio veliki niz. To je njihov peti susret bez poraza. Trogir je pak, bio bolji od KTC-a i tako prekinuo niz od tri poraza za redom, piše prigorski.hr.

Nakon tri očekivana poraza od tri vodeća sastava lige, PPD Zagreba, Sesveta i Poreča, Trogir je napokon dočekao svojih pet minuta. Bilo je to gostovanje novog premijerligaša KTC-a. Sve do posljednjih pet minuta prvog poluvremena bio je manje-više izjednačen susret. Vodstvo je doduše, bilo na strani domaćina, ali uglavnom pogodak ili dva.

A onda je stigao niz od četiri pogotka za redom u posljednjih pet minuta i predah je dočekan s velikih plus pet (17:12). U istom ritmu pa možda čak i mrvicu bolje, domaćin je nastavio u drugom dijelu. U prvih osam minuta imao je seriju 8:2, a to znači razliku od deset pogodaka (24:14).

Pobjednik je dakle bio odlučen u tim trenucima i samo je trebalo odgovorno odraditi preostali dio susreta. I Trogirani su to napravili. Završilo je s osam pogodaka razlike čime su obilato nadmašili poraz od dva pogotka iz prvog dijela sezone protiv Križevčana.

Tomislav Radnić s osam pogodaka bio je najbolji u domaćim redovima. Šest je dao Goti Maričić. Kod KTC-a prvo ime Luka Vinković sa sedam pogodaka iz sedam pokušaja. Pet puta strijelac je bio Jakov Dujmović.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA B: 9. KOLO
POREČ – OSIJEK 28:25
TROGIR – KTC 33:25