Otvoren je novi trgovački centar KTC u Đurđevcu

Novi trgovački centar KTC-a otvoren je u četvrtak u Đurđevcu. Otvorenju su prisustvovali zamjenik predsjednika Nadzornog odbora KTC-a Siniša Katavić, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči te predsjednica Uprave Daliborka Kranjčić, piše prigorski.hr.

– Posebna mi je čast i zadovoljstvo što vas sve ovdje mogu pozdraviti pogotovo što je ovime završavamo godinu u kojoj obilježavamo 30 godina rada. U Đurđevcu poslujemo već 13 godina, a danas imamo čast otvoriti novi trgovački centar ukupne površine 1800 četvornih metara koji u svojem sustavu ima supermarket na 1200 četvorih metara te benzinska postaja i caffe bar – kazao je Siniša Katavić.

Vrijednost ukupne investicije je više od 4,5 milijuna eura. Novi centar zapošljavat će 40-ak djelatnika od čega je 15 novozaposlenih. U prostoru supermarketa bit će dostupno sve što je potrebno za kućanstvo. Radno vrijeme supermarketa i kafića bit će od ponedjeljka do subote 7 do 21 sat osim nedjelja, praznika i blagdana.

– Posebno ističemo neradne nedjelje, blagdane i praznike za naše zaposlenike jer smatramo da mora postojati vrijeme koje će se provesti sa svojim najdražima kao krunu vrijednog radnog tjedna. Ulazimo već u treću godinu otkako ne radimo tih dana i iznimno smo ponosni na to jer smo po tome drugačiji od drugih – naglasio je.

Benzinska postaja će raditi od ponedjeljka do subote od 6 do 22 sati, a nedjeljama i praznicima od 6 do 20, dok blagdanima neće raditi.

– Osim što je ovaj novi centar značajno povećanje u odnosu na dosadašnji, imamo i novu benzinsku pumpu te će dostupnost građanima biti bolja, a moći će kupovati proizvode i po povoljnijim cijenama. Međutim, nas najviše vesele nova radna mjesta u Đurđevcu jer to su ipak stabilna radna mjesta s obzirom da se radi o poznatoj i velikoj tvrtki – kazao je gradonačelnik Janči.

Župan Koren istaknuo je kako je ovo jedna od najvećih investicija ove godine na području Koprivničko-križevačke županije, odnosno svakako u Đurđevcu.

– Đurđevac je trebao jedan ovakav centar koji doprinosi i urbanističkom momentu koji se dogodio ovdje i to nas sve zajedno veseli. KTC je velika firma i ponos naše županije. Imaju 1500 zaposlenik i zaista doprinosi jednoj gospodarskoj slici naše županije – poručio je.

Okupljenima se obratila i Daliborka Kranjčić koja je i uručila prigodni poklon najpotrebitijima.

– Kako smo svi u predblagdanskom raspoloženju koje sa sobom nosi i vrijeme darivanja, odlučili smo ovom prilikom poklon bonom u vrijednosti od 10.000 kuna pomoći Udruzi Mali princ koja brine o osobama o intelektualnim poteškoćama – kazala je.

Na poklonu se zahvalila predsjednica Udruge Kristinka Štefan zaželjevši svim djelatnicima uspješan rad u Đurđevcu.

Prije samog otvorenja novog centra Siniša Katavić uručio je poklon gradonačelniku Jančiju, umjetničku sliku.