Plesačice Plesnog centra Ritam zlatne na “Zagreb Christmas Ballu”, a večaras nastupaju u Velikoj dvorani Hrvatskog doma

Plesačice Plesnog centra Ritam Križevci natjecale su se u Zagrebu u Velikoj kristalnoj dvorani hotela Westin, na najjačem plesnom natjecanju u Hrvatskoj, poznatom Zagreb Christmas Ballu, a rezultati su sjajni.

Najmlađe članice kluba – male ritmičarke osvojile su prvo i drugo mjesto u svojim kategorijama.

U kategoriji MTV Mini prvo mjesto osvojila je Melani Plavec. U kategoriji Latin Show solo Mini prvo mjesto osvojila je Kiara Koprić.

U kategoriji Latin Show solo children zlatnu medalju i prvo mjesto osvojila je Iva Sokač. Iva Sokač također je osvojila tri prva mjesta u solo nastupima; Artistic one dance Samba, Artistic One Dance Cha Cha, i Artistic One Dance Jive. Iva Sokač i Kiara Koprić osvojile su prvo mjesto u kategoriji Latin Show Duo.

Iva Sokač osvojila je drugo mjesto u plesnoj kategoriji MTV Children.

Cheerleading grupa nastupila je prvi puta na nekom natjecanju i oduševile su publiku svojim nastupom te osvojile prvo mjesto.

U kategoriji MTV group Mini i MTV Group Junior, plesačice su osvojile druga mjesta. U kategoriji MTV Group Children plesačice su bile četvrte.

U kategoriji Latin Show Group Children, plesačice su osvojile drugo mjesto.

Donosimo djelić atmosfere i pozdrave od sjajnih plesačica i učitelja plesa Siniše Kraševca, Kristine Đukić, Gorane Pavičić i Mateje Papić, koji Vas pozivaju na božićnu priredbu u petak u Veliku dvoranu Hrvatskog doma od 19 sati.