Plesni centar Ritam organizirao Božićnu priredbu te popunio veliku dvoranu u dva termina

Plesni centar Ritam Križevci jučer je u Velikoj dvorani Hrvatskog doma organizirao Božićnu priredbu. Plesni centar Ritam organizirao je priredbu u dva termina te su se na prvoj predstavi predstavile plesačice s ritmičkim grupama koje su marljivo trenirale, družile se i učile plesati, dok je drugi termin namijenjen isključivo plesnoj grupi.

“Uvijek iznenadi veliki odaziv roditelja i građana Grada Križevaca koji nas dođu vidjeti i popratiti u velikom broju. Prva priredba je bila skroz popunjena prije same priredbe tako da prodajnih karata nije bilo na sami dan priredbe. Plesni centar Ritam ima veliki broj članova, a nažalost u Križevcima ne postoji tako veliki prostor gdje bi mi svi zajedno i odjednom mogli nastupiti” – kazao je učitelj plesa i voditelj Plesnog centra Ritam Križevci Siniša Kraševac.

Gledatelji su u prvom terminu uživali u bogatim koreografijama koje su pripremile ritmičarke 3-4 godine, 4-5 godina, 5-6 godina te u koreografijama Cheerlidinga i Acro grupe. Drugi termin bio je ispunjen pregrštom različitih Latin plesova i MTV grupa.

Svakako treba spomenuti i veliki trud voditeljica Mateje Papić, Gorane Pavičić i Božice Ivanović koje su uvelike doprinijele ovoj priredbi svojom maštom i idejama.

lh/radiokriževci