Rock oko – 1137. emisija

Na početku emisije slušamo Roya Heada i njegovu grupu “The Traits”. Roy Head rođen je na datum ove emisije 1941. godine, a umro je 21. rujna 2020. godine. Slijedi glazba Jimmyja Pagea odnosno grupe “Led Zeppelin”, također i u podlogama prvoga dijela emisije i na kraju u odjavi, a do kraja prvoga dijela emisije izbor iz opusa Joan Baez. Jimmy Page i Joan Baez imaju rođendan. 

Druga trećina emisije koju uređuje i vodi Mladen Lončar počinje pjesmama grupe “Kon+rol”, Ivana Grobenskog i “Detroit Groove Ganga”, a zatim do kraja tog dijela emisije slušamo izbor s albuma “Patient Number 9” Ozzyja Osbournea, objavljenog u rujnu prošle godine.

U trećem satu emisije koji uređuje i vodi Dubravko Vrcelj Meri nižu se u “Blues Partyju” Louisiana Red & Bob Corritore, Big Llou Johnson i “Karl Stoll And The Danger Zone”, a emisija završava pjesmama grupa “Frank Marino & Mahogany Rush” i “Stars”. Želimo vam dobar prijem, kako preko radio prijemnika tako i preko interneta, to jest streaminga, ako niste u dosegu radio valova odašiljača Prigorskoga radija na 96,6 MHz. 

                      9. siječnja 2023. – od 19:30 do 21:30

https://radiokrizevci.hr/livestream/