Županija za prijevoz osnovnoškolaca u ovoj godini osigurala preko milijun eura

U prostorijama Županijske uprave župan Darko Koren i prokurist tvrtke Čazmatrans Promet d.o.o. Damir Pavlović potpisali su Ugovor o javnoj nabavi usluge prijevoza učenika osnovnih škola nad kojima osnivačka prava ima Koprivničko-križevačka županija.

Riječ je o drugom godišnjem ugovoru u sklopu Okvirnog sporazuma za javnu nabavu usluge prijevoza učenika osnovnih škola nad kojima osnivačka prava ima Koprivničko-križevačka županija, za razdoblje od 2022. do 2024. godine, koji predviđa sklapanje tri godišnja ugovora.

Vrijednost ugovora iznosi 1.047.899,13 eura, a odnosi se na 2023. godinu.

Župan je izrazio zadovoljstvo potpisivanjem ovog vrijednog ugovora čime je omogućen kontinuitet osiguranja adekvatnih uvjeta za prijevoz učenika. Spomenimo i kako je Ugovorom obuhvaćen i prijevoz učenika u sklopu programa obuke neplivača koji Županija sufinancira za učenike trećih razreda na koprivničkim gradskim bazenima Cerine.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i zamjenik župana Ratimir Ljubić sa suradnicama.  

Podsjetimo na kraju, Koprivničko-križevačka županija prošle godine je među prvima u Hrvatskoj uspostavila uslugu javnog linijskog prijevoza kojom je posebna pažnja dana učenicima srednjih škola koji imaju 95 posto popusta na ukupnu cijenu karte, dok studenti i umirovljenici imaju 80 posto popusta te radnici imaju 20 posto popusta na cijenu karte.

(Koprivničko-križevačkažupanija)

Pratite nas na društvenim mrežama!