Proglašene najuspješnije rukometašice, rukometaši i ekipe Koprivničko-križevačke županije

U organizaciji Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije jučer je u koprivničkom hotelu Podravina održano svečano proglašenje najuspješnijih rukometaša, rukometašica, rukometnih ekipa, trenera i zaslužnih rukometnih djelatnika u 2022. godini.

Ispred Koprivničko-križevačke županije proglašenju je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić, a uime Grada Koprivnice prisustvovala je zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž. Uvodnu riječ u svečano proglašenje održao je predsjednik županijskog rukometnog saveza Zlatko Blažeković, a prigodnim riječima i čestitkama obratili su se i zamjenik Ljubić i zamjenica Ostriž koji su izrazili podršku sportašima i poželjeli im dobro zdravlje i odlične sportske rezultate u nastavku karijere.

Najuspješnijom rukometašicom u 2022. godini proglašena je Antonia Tucaković iz Rukometnog kluba Podravaka Vegeta, dok je za najuspješnijeg rukometaša proglašen Marin Šutalo iz Rukometnog kluba KTC Križevci.
Najuspješnija perspektivna rukometašica je Nika Galinec, članica RK Podravka, a najuspješniji perspektivni rukometaš Fran Premec iz RK Koprivnica.
RK Podravka Vegeta najuspješnija je ženska rukometna ekipa, a RK KTC Križevci muška.

Najuspješnija perspektiva ženska rukometna ekipa je RK Podravka Lino, a muška RK Koprivnica U-15. Najuspješnijim rukometnim trenerom proglašen je Dalibor Sokač iz RK KTC Križevci, najuspješniji sudački par su Klara Petričević i Ana Sikavica, dok je priznanje za uspješan rad i rezultate u kategoriji U-15 dobio Mišo Zrakić iz RK Koprivnica.

Posebno priznanje za zaslužnog rukometnog djelatnika dobio je Dieter Benotić.

Izvor: KKŽ