Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 13. godina!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz Prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na  https://prigorskiradio.hr/livestream/  i  to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 13. godina.  

Od 12. siječnja 2010.godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole  samo dobru glazbu. 

Ovaj utorak 7.veljače pred svima nama je 539.emisija ”Blues za vas” 

u kojoj će nastupiti: MISSISSIPPI MACDONALD, KAI STRAUSS, LEX GREY AND THE URBAN PIONEERS,LIGHTNIN MALCOLM, MUDDY WHAT, PIERCE COLIN JAMES, DIPNER, BUDDY GUY, ALBERT CASTIGLIA, BERNARD ALLISON, COLIN JAMES, ERIC GALES, TINSLEY ELLIS i WILL JACOBS

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA slijedi promocija singlova 

Tony Lee Kinga te sliedi daljnja promocija   6th THRILL BLUES FESTIVALa, koju  glazbom obilježava glavni headliner ROBBEN FORD. 

Potom još nastupaju : GAYE ADEGBALOLA,MISTY BLUES , GA -20, JUDY SINGS THE BLUES i EDDIE 9V.

Na kraju u zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete pjesmu:” Nuthouse Blues”, koju izvodi BARBARA BLUE. 

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike. 

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na https://prigorskiradio.hr/livestream/ 

Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow 

A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

 Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4 

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu. 

Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm 

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!